31.7.07

Τρία Δημοτικά Μέγαρα στην Κομοτηνή

Με έγγραφο του, προς τον Πρύτανη του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης κ. Κωνσταντίνο Σιμόπουλο (29-6-2007/26197), ο Δήμαρχος Κομοτηνής ζητάει για χρήση την Τσανάκλειο Σχολή για μετεγκατάσταση υπηρεσιών του Δήμου. Τις εργασίες αποκατάστασης των ζημιών που προήλθαν από το πέρασμα του χρόνου καθώς και τις εξωτερικές παρεμβάσεις του νεοκλασικού κτιρίου θα τις αναλάβει, σύμφωνα με την αίτηση, ο Δήμος Κομοτηνής.
Τα ερωτήματα που τίθενται είναι αρκετά. Που θα βρει την χρηματοδότηση ο Δήμος Κομοτηνής όταν ο ίδιος άρχισε ήδη να αδυνατεί να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του προς τους υπαλλήλους των δημοτικών επιχειρήσεων και τους προμηθευτές του; Τι έγινε η προεκλογική δέσμευση της «Σύγχρονης Πόλης» για την δημιουργία τριώροφου σύγχρονου, μοντέρνου, λειτουργικού Δημαρχιακού Μεγάρου, με δυνατότητα στέγασης όλων των υπηρεσιών του; Γιατί ένα μήνα μετά το Πανεπιστήμιο δεν έχει απαντήσει στην σχετική αίτηση του Δημάρχου;;;;;;;;;;;;
Αν πραγματοποιηθούν οι δεσμεύσεις του Δημάρχου, στο άμεσο μέλλον η Κομοτηνή θα έχει τρία Δημοτικά Μέγαρα…Ένα το τωρινό, ένα στην Τσανάκλειο και ένα υπερσύγχρονο τριώροφο που υποσχέθηκε προεκλογικά!

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος31/7/07 20:59

    ΡΕ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ Ο ΚΟΤΣΑΚΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.