31.7.07

20.000€ άρπαξε ο Ηλίας Ιωαννάκης από την ΤΕΔΚ Ροδόπης

Την Πέμπτη 2 Αυγούστου και ώρα 13:30 στα γραφεία της ΤΕΔΚ Νομού Ροδόπης θα συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο και ένα από τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι και η κάλυψη των δαπανών διοργάνωσης 8 συναυλιών στους ΟΤΑ του νομού, σε συνεργασία με την Δημοτική Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης Κομοτηνής (ΔΕΠΑΚ). Το ενημερωτικό σημείωμα επί των θεμάτων της συνεδρίασης που επισυνάπτεται με την ημερήσια διάταξη αναφέρει για το θέμα αυτό:
Με έγγραφο της η Δημοτική Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης Κομοτηνής, ζητεί την κάλυψη της δαπάνης 8 συναυλιών, εκ μέρους της ΤΕΔΚ, αντί του ποσού των 2.500€, συμπεριλαμβανόμενου του ΦΠΑ, για κάθε παράσταση, ήτοι συνολικά 20.000€. Επισημαίνεται ότι το ποσό για την απευθείας ανάθεση, της συγκεκριμένης εργασίας υπερβαίνει κατά πολύ, τα ισχύοντα για τους ΟΤΑ, στις ανάλογες περιπτώσεις.

1 σχόλιο:

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.