3.3.07

Η εξαφάνιση του...τριώροφου λειτουργικού Δημαρχιακού Μεγάρου

Ο ανύπαρκτος Κοτσάκης και η εφημερίδα «Χρόνος» (δημοσίευμα στις 27.02.2007) για μια ακόμα φορά παίζουν με την νοημοσύνη των δημοτών. Υποστηρίζουν πως η προεκλογική δέσμευση της «Σύγχρονης Πόλης» για μετεγκατάσταση του Δημαρχιακού Μεγάρου από την υπάρχουσα θέση, στο νεοκλασσικό κτίριο της Πρυτανείας του Δ.Π.Θ. πραγματοποιείται!!!!
Σας καταθέτουμε την φωτογραφία από το προεκλογικό πρόγραμμα του Κοτσάκη. Πουθενά η Τσανάκλειος. Αντίθετα στο πρόγραμμα του, μιλάει για την δημιουργία σύγχρονου, μοντέρνου, λειτουργικού Δημαρχιακού Μεγάρου, με δυνατότητα στέγασης όλων των υπηρεσιών του (απ’ ότι βλέπεται στην φωτογραφία θα’ ναι και τριώροφο). Τι σου είναι ο άνθρωπος; Από τον Οκτώβρη και μέχρι τώρα πόσες υποσχέσεις και δεσμεύσεις άρχισαν να ξεχνιούνται;
Άραγε ο κ. Καρανίκας συνεργάτης της εφημερίδας και υπεύθυνος προεκλογικά του Γραφείου Τύπου της «Σύγχρονης Πόλης», δεν μπορεί να συμβουλέψει την εφημερίδα να μην πέφτει σε τέτοιες λούμπες; Είπαμε είναι το παραταξιακό όργανο στα ΜΜΕ της Κομοτηνής του Κοτσάκη, αλλά όχι και έτσι.
Αρχίζει πλέον να χάνει το κύρος της…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.