20.7.07

Αντιδημαρχία «πολιτισμού, σεμνότητας και ταπεινότητας» Νο2

Στις 5/7/2007 είχα επισημάνει ένα επεισόδιο μεταξύ της αντιδημάρχου κ. Μάγδας Γιαμουστάρη και μιας δημότισσας της πόλης μας. Η λεκτική τους αντιπαράθεση περιορίστηκε εκ μέρους της αντιδημάρχου αποκλειστικά και μόνο στο ποιον ψήφισε η δημότισσα μας στις τελευταίες δημοτικές εκλογές και στο πόσες παρουσίες είχε στο εκλογικό κέντρο του Τάσου Βαβατσικλή. Η κ. Ελένη λοιπόν επέλεξε να στηρίξει τον Τάσο Βαβατσικλή και δυστυχώς πληρώνει αυτήν την επιλογή της αφού δέχεται ανελέητο κυνηγητό από τους παρατρεχάμενους του κυρίου Κοτσάκη, γνωστού και ως νουνεχή.
Εχθές μάθαμε ότι το ίδιο πράγμα η κ. Γιαμουστάρη το έκανε και σε μια άλλη κυρία, την κ. Σύρμω (τα στοιχεία για όποιον θελήσει είναι στη διάθεση μας). Για άλλη μια φορά οι απειλές, οι κατάρες και οι χαρακτηρισμοί προς τον Τάσο Βαβατσικλή από την αντιδήμαρχο ήταν πολλοί. Δεν μπορώ πραγματικά να καταλάβω την εμπάθεια της κ. Γιαμουστάρη προς το πρόσωπο του πρώην δημάρχου. Όμως αυτή τη φορά ξεπέρασε τα όρια. Έμαθα για έναν χαρακτηρισμό που εκτόξευσε προς το πρόσωπο του κ. Βαβατσικλή ο οποίος είναι πολύ βαρύς για έναν πολιτικό και πάνω από όλα άνθρωπο ο οποίος βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της τοπικής αυτοδιοίκησης και ο οποίος τίμησε τις θέσεις που κατείχε είτε σαν αντιδήμαρχος είτε σαν δήμαρχος τα προηγούμενα 16 χρόνια.
Δεν θα αναφερθώ στον χαρακτηρισμό γιατί πραγματικά προσπαθούμε στην ιστοσελίδα μας να κρατήσουμε ένα επίπεδο. Επίπεδο που έχει χάσει δυστυχώς προ πολλού η κ. Γιαμουστάρη. Όμως, θα την παρακαλούσα πολύ να πάψει να ασχολείται με τον Τάσο Βαβατσικλή ή αν αυτό δεν γίνεται τουλάχιστον να πάψει να υβρίζει γιατί την επόμενη φορά θα φτάσω την υπόθεση αυτή στα άκρα. Και το εννοώ...
Ας μάθουν επιτέλους τα στελέχη της νεοδεξιάς που θα είναι στο τιμόνι της πόλης μας για άλλα 3 χρόνια ότι οι παλιές εποχές των δεκαετιών του '50, '60 και '70 πέρασαν ανεπιστρεπτί. Η τρομοκρατία , οι Ύβρεις και η τιποτολογία τους δεν μας κάμπτουν. Εμείς εδώ θα κάνουμε αντιπολίτευση όπως κρίνουμε σωστά και δίκαια και για άλλη μια φορά τους ευχόμαστε «περαστικά».

Μικρό Εξαπτέρυγο

ΥΓ Οι μαύρες χήρες είναι επικίνδυνες δηλητηριώδεις αράχνες που χτυπούνε χωρίς να γίνονται αντιληπτές και με το δηλητήριο τους μπορούν να αφαιρέσουν ανθρώπινες ζωές. Βέβαια υπάρχουν και άλλες πιο επικίνδυνες. Οι απλές...χήρες. Έχουμε, όμως, ακόμα καιρό για να αναφερθούμε σε αυτές...

2 σχόλια:

  1. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν –εντός 6 μηνών– καταντήσει τόσο γραφικοί, που δεν ξέρω αν θα τους σηκώνει η πόλη πλέον όταν παρέλθουν. Ποιος θα καθόταν άλλωστε σ’ ένα μέρος που όλοι γελούν μαζί του ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν –εντός 6 μηνών– καταντήσει τόσο γραφικοί, που δεν ξέρω αν θα τους σηκώνει η πόλη πλέον όταν παρέλθουν. Ποιος θα καθόταν άλλωστε σ’ ένα μέρος που όλοι γελούν μαζί του ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ?

    Προβλέπω μετακομίσεις και μεταδημοτεύσεις σωρηδόν μετά τις επόμενες δημοτικές εκλογές. Και όσοι γνωρίζουν τι εστί «κρυστάλλινη σφαίρα Uli Chris», ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ! Καλύτερα κι απ’ τη θεία Όλγα…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.