2.7.07

Εδώ Στυλιανιδιστάν (πράξη 12)

>>>>
Εδώ Στυλιανιδιστάν! Ακούτε
;

>>>>
Είδα πάλι τον Νομάρχη Ροδόπης, στην «Θρακική Αγορά», να προσπαθεί να διασώσει ένα από τα «αδελφάκια» του, τον πρόεδρο του ΔΟΝΑ Κώστα Μιχελή. Φωτογραφήθηκε στο πλευρό του και δήλωσε ότι θα βοηθήσει (πως δεν μας είπε) για ότι χρειαστεί για τον εκσυγχρονισμό του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Κομοτηνής. Ότι δηλαδή έκανε και στο παρελθόν (χα χα χα χα χα). Με τέτοιες μεθόδους απαντάνε τα «αδελφάκια» στην συνέντευξη τύπου του προέδρου του ΕΒΕ Ροδόπης Κώστα Λιούρτα.
>>>>
Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε στα αποτελέσματα της δημοσκόπησης της
KAPPA RESEARCH που θα παρουσιάσει η εφημερίδα «ο Χρόνος» την Τρίτη, να μας πει και ποιος την παρήγγειλε. Για ποιον δουλεύει με λίγα λόγια η συγκεκριμένη εταιρία στην Κομοτηνή. Εμείς πάντως θα έχουμε σε λίγες μέρες τα αποτελέσματα μιας άλλης.
>>>>

Είδα χθες στην Μαρώνεια, έναν φίλο από τον στρατό. Είχα να τον δω 7 χρόνια και οι αλλαγές επάνω μας ήταν εμφανείς. Όχι μόνο στην εμφάνιση μας αλλά και στα μυαλά μας. Θυμάμαι τις ατελείωτες ώρες που μαλώναμε για την πολιτική και τώρα καιρό μετά τα παίρνουμε όλα πίσω. Συνασπισμός εγώ τότε, ΠΑΣΟΚ αυτός. ΠΑΣΟΚ εγώ τώρα, ΝΔ αυτός.
«…Δεν θα συμβαδίσουμε ποτέ εμείς οι δυο…»
, του είπα.
>>>>

Τα νέα όμως που έμαθα ήταν γαργαλιστικά! Η αρραβωνιαστικιά του φίλου μου δουλεύει με τον Κώστα Σταϊκούρα, τον διευθυντή του ιδιαίτερου γραφείου του Καραμανλή και αυτός δουλεύει στο νεοκλασσικό της Ρηγίλλης που στεγάζονται τα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας. Τι έμαθα; Ότι το ενδιαφέρον του Ευριπίδη Στυλιανίδη για την θέση του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας ήταν όχι μόνο αληθινό αλλά ήταν και μια θέση που την ήθελε διακαώς. Όταν μαθεύτηκε στο περιβάλλον της κυβερνητικής παράταξης το ενδιαφέρον του υφυπουργού, οι βουλευτές της Β’ Αθηνών εξέφρασαν παράπονα στον Σταϊκούρα του τύπου
«…επαρχιώτης βουλευτής δεν μας παίρνει την θέση αυτή…»
. Κι ενώ οι αντιδράσεις στο εσωτερικό της Ρηγίλλης ήταν πολλές, ο Καραμανλής έκανε πίσω και τον Φεβρουάριο του 2006 η Κ.Ε. εκλέγει τον Λευτέρη Ζαγορίτη για Γραμματέα του κόμματος.
>>>>

Όμως ο Ευριπίδης Στυλιανίδης δεν έκανε πίσω. Σιγά σιγά οργάνωσε την κάθοδο του στην Β’ Αθηνών. Κι ενώ όλα ήταν έτοιμα, κάποιος μίλησε και η «μουρμούρα» των βουλευτών της συγκεκριμένης εκλογικής περιφέρειας ξαναξεκίνησε με την δικαιολογία ότι
«…οι κουμπάροι θα μας πάρουν την θέση…»
. Τα σχέδια ξαναχαλάνε.
>>>>

Κι ενώ η συζήτηση συνεχιζόταν, έμαθα ότι ο εκλογικός σχεδιασμός της Νέας Δημοκρατίας είναι για το τέλος της τετραετίας, κάτι το φυσιολογικό αφού η κυβέρνηση κάνει την μία γκάφα μετά την άλλη. Το ότι σχεδιάζει όμως ο υφυπουργός εξωτερικών Ευριπίδης Στυλιανίδης το ενδεχόμενο να κατέλθει ως υποψήφιος σε άλλη περιφέρεια εκτός της Ροδόπης το ξέρατε; Πιθανή είναι η Β’ Θεσσαλονίκης, λόγω της καλής σχέσης με τον εκεί Μητροπολίτη Άνθιμο και διάφορους κουμπάρους επιχειρηματίες.
>>>>

Διαβάζοντας την συνέντευξη του Δάμωνα Δαμιανού σε τοπική εφημερίδα έχω να κάνω μια παρατήρηση. Δεν διαβάζω το όνομα του δημοσιογράφου που του πήρε συνέντευξη, γιατί στο παρελθόν ο Δάμωνας έδινε συνεντεύξεις στον εαυτό του και τις δημοσιοποιούσε μόνος του, στην εφημερίδα που δούλευε παλιά. Θυμάσαι Δάμωνα όταν ήρθε για πρώτη φορά ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στην Κομοτηνή…τι ωραία συνέντευξη έδωσες;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.