7.5.07

ΠΑΣΠ...για σένα ζω, για σένα τραγουδώ

Σε ένα πλήθος φοιτητών, γεμάτο παλμό, πάθος και ενθουσιασμό μίλησε ενόψει των φοιτητικών εκλογών της 9ης Μαΐου ο Πρόεδρος του ΠαΣοΚ Γιώργος Παπανδρέου. Μια εκδήλωση που την χαρακτήρισε το δυναμικό παρών και η μεγάλη συμμετοχή των νεολαίων της φοιτητικής παράταξης ΠΑΣΠ.
Κατά την ομιλία του, ο Πρόεδρος του Κινήματος, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση Καραμανλή και δήλωσε ότι το ΠαΣοΚ είναι έτοιμο για την διακυβέρνηση της χώρας, ζητώντας την βοήθεια της νεολαίας για την τελική ανατροπή. Σε πολλά σημεία της ομιλίας του, ο Γιώργος Παπανδρέου, επιτέθηκε και στον ίδιο τον Πρωθυπουργό, για τις πολιτικές που εφαρμόζονται κυρίως σε θέματα που έχουν να κάνουν με τη νεολαία, την παιδεία, την ανεργία, την ανάπτυξη και το περιβάλλον.

Παράλληλα, φρόντισε να δώσει με απλά συγκριτικά παραδείγματα τις ουσιαστικές διαφορές που υπάρχουν ανάμεσα στη ΝΔ και στο ΠαΣοΚ, σε όλους σχεδόν τους τομείς της πολιτικής, διαγράφοντας μια και καλή, το επιχείρημα «όλοι ίδιοι είναι» που χρησιμοποιούν τελευταία τα ΜΜΕ προκειμένου να συγκρατήσουν με αυτόν τον τρόπο την διαφαινόμενη πτώση της ΝΔ από την Κυβέρνηση! (ολόκληρη η ομιλία εδώ)
Μεγάλη εντύπωση προκάλεσε ο διάλογος που ξεκίνησε ο Γιώργος Παπανδρέου με τους φοιτητές, με αφορμή συνθήματα τους για τον Σάββα Τσιτουρίδη και τον Βύρωνα Πολύδωρα, αποδεικνύοντας έτσι ότι η νεολαία είναι το κοινό που του ταιριάζει. Σημείο αναφοράς επίσης και η στάση της βουλευτού της Α' Αθηνών και υπεύθυνη του τομέα Παιδείας του Κοινοβουλευτικού Συμβουλίου του ΠαΣοΚ Συλβάνας Ράπτη, που τραγουδούσε μαζί με τους φοιτητές, όλα τα συνθήματα, μην ξεχνώντας τα φοιτητικά της χρόνια...
"Η Θράκη κάνει πάλι την αρχή, για μία νεολαία δημοκρατική"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.