3.5.07

Αγνόησε η ΔΕΠΑΚ τις συστάσεις της εφημερίδας "ο Χρόνος"

Η πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτιστικής Ανάπτυξης, κυρία Νίκη Μουστάκα, έγραψε στα παλιά της παπούτσια τον αποκλειστικό χορηγό επικοινωνίας των φετινών εκδηλώσεων για τα Ελευθέρια Θράκης. Δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς, το ότι οι συστάσεις και οι παρατηρήσεις της στήλης «Μικροκομοτηναϊικα» της εφημερίδας «Χρόνος», μπήκαν από το ένα αυτί της προέδρου και βγήκαν από το άλλο.
Στις 26 Απριλίου η στήλη διευκρινίζει: «...-Όπως επίσης να απαλειφθούν εκδηλώσεις μικρής εμβέλειας που γίνονται σχεδόν καθημερινά στην Κομοτηνή, όπως οι αιμοδοσίες και δεν έχουν σχέση με επετειακές εκδηλώσεις.
-Όλα αυτά όμως πιστεύεται ότι θα τα αντιμετωπίσει με την δέουσα σημασία η νέα δημοτική αρχή και ιδιαίτερα η κυρία Μουστάκα που είναι επικεφαλής της
δημοτικής επιχείρησης ΔΕΠΑΚ που αναλαμβάνει την οργάνωσή τους...».
Όμως στο πρόγραμμα διαβάζουμε ότι στις 9 Μαΐου στις 9 το πρωί, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Κομοτηνής, υπάρχει ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας.
Η στήλη συνεχίζει: «...γιατί τα τελευταία χρόνια που οι γιορτές διαρκούσαν ένα μήνα, με πολλές εκδηλώσεις την ίδια μέρα και ενίοτε την ίδια ώρα, διασπούσαν τον κόσμο, που σε πολλές περιπτώσεις δεν πλαισίωνε αξιόλογες και υψηλού επιπέδου εκδηλώσεις, αφού προτιμούσε κάτι πιο ελαφρύ και ψυχαγωγικό...».
Όμως στο πρόγραμμα διαβάζουμε ότι στις 5 από τις 10 ημέρες που διαρκούν τα φετινά Ελευθέρια, υπάρχουν εκδηλώσεις την ίδια μέρα και την ίδια ώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.