3.5.07

Κωμωδία

Την μεγαλύτερη κωμωδία των τελευταίων ετών είχανε την ευκαιρία να δουν σε πρώτη προβολή, οι δημοσιογράφοι της πόλης μας την Δευτέρα 30 Απριλίου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Κομοτηνής. Το όνομα αυτής «Ελευθέρια Θράκης 2007» και πρωταγωνιστές της, η παρέα της «Σύγχρονης Πόλης». Μετά την αποθέωση του κιτς στην αφίσα των εκδηλώσεων, ήρθε να προστεθεί και η πλήρης προχειρότητα στην σύνθεση αλλά και στο σχεδιασμό του προγράμματος.
Στα high lights των φετινών ελευθερίων, η αναβίωση της προεκλογικής ομιλίας του Σταμάτη Μαρούδα με την συναυλία του Λάκη Χαλκιά (ποιος να τον φέρνει άραγε τον καλλιτέχνη;) και οι μουσικές παραστάσεις του αντιπροέδρου πλέον Ηλία Ιωαννάκη, που μ’ αυτόν τον τρόπο επιβεβαιώνεται πλήρως η λογική, ότι τα λεφτά αλλάζουν τσέπες, αλλά όχι παντελόνια…
Να μην το ξεχάσω, η κωμωδία έχει και αποκλειστικό χορηγό επικοινωνίας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.