4.5.07

Δεν είμαστε μόνοι

Η προσπάθεια η οποία κάνουμε, με την δημιουργία του ιστολόγιου αυτού, έχει περάσει από πάρα πολλές μεγάλες δυσκολίες και προβλήματα. Κουράγιο όμως να συνεχίσουμε αυτήν την προσπάθεια, μας δίνουν οι απλοί άνθρωποι που επικοινωνούνε μαζί μας, αλλά περισσότερο μας εμψυχώνουν όταν τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης συμφωνούνε δημόσια με τις γραφόμενα μας. Παράδειγμα η εφημερίδα «ο Χρόνος» και η στήλη «Μικροκομοτηναϊικα» στις 24 Απριλίου 2007.
«...σε ποια κατάσταση βρίσκονταν η Κομοτηνή που ήταν ένα μεγάλο χωριό.
-Και τώρα, που η πρωτεύουσα της Θράκης άρχισε να δείχνει σαν πόλη αντάξια του τίτλου της, τώρα έρχονται οι καταστροφείς και ολετήρες να κατεδαφίσουν τα πάντα αρχίζοντας από το ηρώο, με το αιτιολογικό ότι το έφτιαξε η χούντα...»

Ο συντάκτης της στήλης, υποστηρίζει και δέχεται αυτό που έχει γίνει κοινή αίσθηση όλων. Ότι η Νέα Πορεία παρέδωσε ένα Δήμο πρότυπο, έναν Δήμο πρωταγωνιστή των εξελίξεων, αφού δεν τις ακολουθεί αλλά τις δημιουργεί. Γι’ αυτό και η στήλη παραδέχεται ότι «…η πρωτεύουσα της Θράκης άρχισε να δείχνει αντάξια του τίτλου της…». Ελπίζουμε η παρέα της «Σύγχρονης Πόλης» να μην καταστρέψει αυτήν την εικόνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.