11.5.07

Πτώση της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ σ' όλη την Ελλάδα

Παρά τις ακραίες μεθοδεύσεις που χρησιμοποιήθηκαν και φέτος στις φοιτητικές εκλογές, δύο είναι τα συμπεράσματα που βγαίνουν από αυτές κατά γενική ομολογία όλων των αναλυτών.
Το πρώτο είναι ότι η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ χάνει τις δυνάμεις της, γεγονός που όλες οι παρατάξεις το αναγνωρίζουν και δεύτερο ότι η ΠΑΣΠ καταγράφει σημαντική αύξηση στα ποσοστά της, της τάξεως του 2%, υπερβαίνοντας το 30%.
(Δες αποτελέσματα)

Το εντυπωσιακό των εκλογών είναι η οργανωτική οδηγία που εξέδωσε η ΔΑΠ προς τα μέλη της και αποτελεί μνημείο αντιδημοκρατικής αντίληψης. Η επιχείρηση νόθευσης του αποτελέσματος των χθεσινών εκλογών πρέπει να καταδικαστεί από όλες τις παρατάξεις και τα σχήματα που συμμετείχαν στις εκλογές. Η φράση «μη μονογράφετε φακέλους με ψηφοδέλτια άλλων παρατάξεων, να σχίζετε διακριτικά τα ψηφοδέλτια , κυρίως της ΠΑΣΠ» επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά την νοοτροπία παρακράτους που διακατέχει τα στελέχη της ΔΑΠ.

Στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο της Θράκης, καταγράφηκε άνοδος της ΠΑΣΠ σ’ όλες τις σχολές, πετυχαίνοντας μεγαλειώδες εκλογικές νίκες. Χαρακτηριστικές οι νίκες στα Τ.Ε.Φ.Α.Α. Κομοτηνής, στο Πολυτεχνείο της Ξάνθης, στο Τμήμα της Κοινωνικής Διοίκησης Κομοτηνής και στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης της Αλεξανδρούπολης. Αξιοσημείωτο ότι παρά την άνοδος σε ψήφους στην Νομική Σχολή της Κομοτηνής, η παράταξη της ΠΑΣΠ ήρθε δεύτερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.