12.5.07

Ο Κάρολος Παπούλιας στην Κομοτηνή

Όνειρο θερινής νυκτός έγινε τελικά η επίσκεψη του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ.κ. Κάρολου Παπούλια στην Κομοτηνή. Τα διθυραμβικά σχόλια, για επικείμενη επίσκεψη του πρώτου πολίτη της χώρας, των τοπικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, που έχουν και την αποκλειστική χορηγία των φετινών εκδηλώσεων των Ελευθερίων, έπεσαν στο κενό. Όχι μόνο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν θα έρθει να τιμήσει την ενσωμάτωση της Θράκης με την Ελλάδα, αλλά δεν απάντησε καν στην πρόσκληση που του έγινε από τον πολιτιστικό φορέα του Δήμου Κομοτηνής, αν του έγινε φυσικά.
Και μέσα σ' όλα αυτά, η κυβέρνηση Καραμανλή αποφάσισε να πρωτοτυπήσει και πάλι. Εκπρόσωπος της στην φετινή παρέλαση της 14ης Μαΐου, θα είναι ποιος άλλος φυσικά;...Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης. Η απαξίωση των φετινών εκδηλώσεων από την κεντρική πολιτική σκηνή αλλά και από όλο τον κόσμο είναι εμφανής. Η Κομοτηνή δεν θυμίζει σε τίποτα, ότι είναι μια πόλη που έχει φορέσει τα γιορτινά της. Εκδηλώσεις ανύπαρκτες, μηδαμινές και χωρίς καμιά προβολή από τον τοπικό τύπο. Τα πρώτα δείγματα του πολιτισμού που τόσο επικαλέστηκε η "Σύγχρονη Πόλη" και ο επικεφαλής της Δημήτρης Κοτσάκης προεκλογικά, είναι ολοφάνερα. Η παρέα στήριξης του Δημάρχου έχει τον πρώτο λόγο. Ηλίας και Θανάσης κερνάνε...Ηλίας και Θανάσης πίνουμε!!!

Γράφει ο Μιχάλης Κωνσταντίνου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.