8.5.07

Νοθεία στις φοιτητικές εκλογές

Βλέποντας ότι σε πολλές σχολές του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου της Θράκης θα επαναληφθεί το περσινό νικηφόρο αποτέλεσμα για την φοιτητική παράταξη ΠΑΣΠ, η παράταξη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ εφαρμόζει μέτρα και ενέργειες οι οποίες μας γυρίζουν όλους, πολλές δεκαετίες πίσω. Νοιώθοντας ότι το παιχνίδι χάνεται, οι νεολαίοι οι οποίοι μέσα σ’ ένα βράδυ από μέλη της ΔΑΠ, έγιναν μέλη της ΟΝΝΕΔ, για να ψηφίσουν τους εκλεκτούς του υφυπουργού Ευριπίδη Στυλιανίδη στις τοπικές εκλογές, παρακάμπτοντας το καταστατικό της οργάνωσης νέων της Νέας Δημοκρατίας, ξαναπαρανομούνε και εμφανίζονται σήμερα ως εν δυνάμει μέλη της ΔΑΠ και κατεβαίνουν στις εκλογές της 9ης Μαΐου για να εκλέξουν τους αντιπροσώπους τους.

Στους χώρους του πανεπιστημίου κυκλοφορούνε σήμερα, οι εκλογικοί κατάλογοι των οργανώσεων της επαρχίας και συγκεκριμένα της Νομαρχιακής Επιτροπής Ροδόπης του Β’ Τοπικού Γραφείου Κομοτηνής. Οι κατάλογοι είναι υπογεγραμμένοι από τον Ιωάννη Τζούτζα, τον υπεύθυνο Οργανώσεων της Επαρχίας και Μέλος του Ε.Γ. της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. και σ’ αυτούς επιβεβαιώνονται όλα τα παραπάνω.
ΟΝΝΕΔ και ΔΑΠ το μεγαλείο σας…τελειωμό δεν έχει!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.