6.5.07

Νομαρχιακή Συνέλευση ΠαΣοΚ στην Κομοτηνή

Στα πλαίσια του προσυνεδριακού διαλόγου, βρέθηκε στην Κομοτηνή και μίλησε στην Νομαρχιακή Συνέλευση του ΠαΣοΚ, ο υπεύθυνος του τομέα υγείας του Κοινοβουλευτικού Συμβουλίου του Κινήματος κύριος Χρήστος Πρωτόπαπας.
Ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων Σημίτη, αναφέρθηκε στην τρέχουσα επικαιρότητα και στο φλέγον ζήτημα των ομολόγων και ήταν αιχμηρός όταν προκλήθηκε να μιλήσει για την κυβέρνηση Καραμανλή. "Επιταγές χωρίς αντίκρισμα που πήραν όλοι όσοι είχαν προεκλογικές υποσχέσεις από την ΝΔ", ενώ δεν παρέλειψε να πει ότι "το πρόγραμμα του ΠαΣοΚ είναι ήδη έτοιμο και στόχος είναι να το εμπιστευθεί ο λαός". Εισηγήσεις έκαναν ο Γραμματέας της Ν.Ε. Ροδόπης του ΠαΣοΚ Παύλος Δαμιανίδης, η βουλευτής Ροδόπης Χρύσα Μανωλιά, η οποίοι εκτός από την κριτική στην κυβέρνηση και την αναφορά στα προβλήματα του τόπου, μίλησαν και για την επικείμενη επίσκεψη του Προέδρου του ΠαΣοΚ Γιώργου Παπανδρέου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.