26.4.07

Κοτσάκης - Δαμιανός κοινός αγώνας

Απορίας άξιο είναι γιατί όλους τους φίλους του και συναγωνιστές του, ο Δήμαρχος Κομοτηνής κύριος Κοτσάκης, τους ξεχνάει τόσο εύκολα και γρήγορα. Μετά τα επεισόδια που είχαμε στο Ηρώο της πόλης μας, έπρεπε πρώτους απ’ όλους να διαμαρτυρηθεί, να τα καταδικάσει και να συμπαρασταθεί στην Νεολαία του Συνασπισμού.
Θα μου πείτε γιατί; Μα ο εκλεκτός του Συνασπισμού για τις δημοτικές εκλογές, Δάμωνας Δαμιανός, δεν τον στήριξε και συμπορεύθηκε μαζί του στον δεύτερο γύρο των εκλογών; Δεν υπήρχαν οι φωτογραφίες του Δημήτρη Κοτσάκη, Δάμωνα Δαμιανού και Σταμάτη Μαρούδα σε τουρκόφωνη εφημερίδα, λίγα εικοσιτετράωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες, που μιλούσαν για συνεργασία;
Μπορείτε να αντικρούσετε τα γραφόμενα μου και να πείτε ότι ο Δήμαρχος, του το ξεπλήρωσε, τοποθετώντας τον στην θέση του αντιπροέδρου των Παιδικών Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Κομοτηνής. Συμφωνώ, αλλά μια μικρή καταγγελία για την χρήση αστυνομικής βίας προς τους «συντρόφους» του, μπορούσε να την κάνει.
Ίσως όμως αυτόν τον καιρό είναι απασχολημένος με τους ορκωτούς λογιστές, που ψάχνουνε τα πάντα, όσο αφορά τα οικονομικά στον Δήμο Κομοτηνής και τις Δημοτικές Επιχειρήσεις. Θα το δούμε σύντομα αυτό. Στο Δημοτικό Συμβούλιο ελπίζουμε επιτέλους, να τον ακούσουμε να αρθρώνει πολιτικό λόγο και να υπερασπίζεται τις επιλογές του, γιατί σε τρία δημοτικά συμβούλια, έως τώρα, μόνο ο ύπνος δεν μας πήρε. Ο Δήμαρχος Κομοτηνής και η δημοτική παράταξη «Σύγχρονη Πόλη», ευτυχώς για τον τόπο είναι περαστικοί. Δυστυχώς όμως δεν έχουμε αύριο εκλογές.
Γράφει ο Μιχάλης Κωνσταντίνου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.