20.4.07

Τόσα ΜΜΕ τι να τα κάνει;

Σίλβιο Μπερλουσκόνι ή μάλλον επειδή ήμαστε και Έλληνες, Χρήστος Λαμπράκης κατέληξε να είναι τελικά ο Τάσος Βαβατσικλής. Έτσι μετά την «αγορά» των εφημερίδων Ελεύθερο Βήμα, Πατρίδα, Εύξεινος Λόγος, Παρέμβαση, των ραδιοφωνικών σταθμών Power και Top FM, ήρθε να προστεθεί στη λίστα των ΜΜΕ που έχει υπό τον έλεγχο του και ο τηλεοπτικός σταθμός R Channel.
Αναφερόμαστε σε κουβέντες που γίνονται τον τελευταίο καιρό στην πόλη μας. Πάντως για να διαπιστώσει κανείς το πόσο αλήθεια είναι όλα αυτά, το μόνο που έχει να κάνει είναι να κάνει μια βόλτα από τα προαναφερθέντα μέσα επικοινωνίας και να ρωτήσει.
Πάντως το ιστολόγιο που επισκέπτεστε αυτήν την στιγμή ανήκει στην ομάδα της Piazza Del Popolo, ομάδα στην οποία δεν ανήκει ο Τάσος Βαβατσικλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.