8.3.07

...Και τοις βροτοίς εκών συνανεστράφης...


Σήμερον: Μνήμη τών Αγίων Αποστόλων εκ τών Εβδομήκοντα, Ηρωδίωνος, Αγάβου, Ρούφου, Ασυγκρίτου, Φλέγοντος καί Ερμού.
Σήμερον 8 Μαρτίου επίσης, μαθαίνουμε ότι όλα τα καλά παιδιά της παλαιάς και νυν Δεξιάς, μπορούν να συνυπάρξουν με αφορμή ένα βιβλίο. Ο υφυπουργός των Αγνοουμένων Σιτηρών, του Εξωτερικού και του Ροναλντίνιο κ. Πίπης Στυλιανίδης και ο πρώην χαφιεδίσκος του Γραφείου Τύπου της Νομαρχίας Ροδόπης κ. Μανώλης Κ(ι)οττάκης (την εποχή του αλήστου μνήμης νομάρχη Διονυσίου ΚαραΧΑΛΙου), παρουσιάζουν το κοινό τους βιβλίο στην Αθήνα, με τίτλο "Κόντρα στη δικτατορία των μετριοτήτων". Συντονιστής ο μεγαλοδημοσιογράφος γιος του Υπουργού Βόρειας Ελλάδας την ωραία εποχή εκείνη, Νικόλαος Παναγιώτου Χατζηνικολάου!
Ο κ. Στυλιανίδης, βεβαίως - βεβαίως, ο συγγραφεύς του πονήματός του για τις "μετριότητες" που δεν άφησε κανένα σε τοπικό επίπεδο μέσα στο κόμμα του, να σηκώσει ανάστημα, κόβοντάς τους το κεφάλι και στηρίζοντας απόλυτα ελεγχόμενα άτομα από αυτόν. (Περιπτώσεις Αθανασιάδη - Μπαμπασίδη και Κοτσάκη αντιστοίχως!)
Ω, τι χαρά! Ευφραίνεται η καρδία μου, με τα τοπικά έντυπα που ήδη συνωστίζονται επί του υφυπουργικού γραφείου, για ένα δωρεάν ταξίδι ντόλτσε βίτα στην Αθήνα, προκειμένου να καλύψουν το κοσμοϊστορικόν τούτο γεγονός!
Γι’ αυτό, επίκαιρη η σημερινή Ωδή ε΄:
Επί τής γής ο αόρατος ώφθης, καί τοίς βροτοίς εκών συνανεστράφης, ο ακατάληπτος...

Αριστερός Ψάλτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.