7.3.07

Επιχειρηματικό δαιμόνιο


Ανεκμετάλλευτο παρέμενε από την Νομαρχία Ροδόπης το Αγροτουριστικό Κέντρο στις «Καγγέλες» της Μαρώνειας. Κατά καιρούς, μιας και βρίσκεται στην κυριότητα της, υπήρχε η πρόθεση για την αξιοποίηση του, που σαν σκοπό είχε να αναδείξει την τουριστική και πολιτιστική ταυτότητα της περιοχής. Έτσι προσπάθησε να βρει ενδιαφερόμενους να το εκμεταλλευτούν (υπήρχαν αρκετοί), αφού η ίδια αδυνατούσε, αλλά πάντα έβρισκε μπροστά της την Εισαγγελία. Όχι μόνο λόγω της επικινδυνότητας του εδάφους αλλά και της μη πολεοδομικής άδειας. Όμως ο καιρός πέρασε, και ενδιαφέρθηκε για την εκμετάλλευση του Αγροτουριστικού Κέντρου ο Υφυπουργός Εξωτερικών Στυλιανίδης μέσω του ιδιαίτερου του Παναγιώτη Χαλβατζή. Ναι σωστά καταλάβατε. Ο κύριος «δέχτηκα 400 sms για την ονομαστική μου εορτή».
Ξαφνικά οι «Καγγέλες» απέκτησαν ζωή. Και καλά κάνανε. Ασφαλτοστρώθηκε και ο δρόμος προς αυτές. Και καλά έγινε. Όμως δυο ερωτήματα τίθενται. Πρώτον, τηρήθηκαν άραγε τα προβλεπόμενα, εκ μέρους της Νομαρχίας Ροδόπης για να παραχωρηθούν οι «Καγγέλες»; Και δεύτερον, ο εισαγγελέας γιατί σιώπησε ξαφνικά σ’ αυτήν την περίπτωση;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.