25.2.07

Με 2 μέτρα και 2 σταθμά συμπεριφέρεται το ΠαΣοΚ στους αντάρτες των εκλογών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης;

Γύρω στα 30 στελέχη του ΠαΣοΚ στον Νομό Θεσσαλονίκης, τα οποία στις τελευταίες εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης σχημάτισαν «αντάρτικα» ψηφοδέλτια ή συμμετείχαν σε συνδυασμούς πέραν του επίσημου, απειλούνται με άμεση διαγραφή από το κόμμα. Οι αποφάσεις αναμένεται να ληφθούν την ερχόμενη εβδομάδα και τα «θύματα» θα προστεθούν στις προ ολίγων εβδομάδων διαγραφές, που αφορούσαν στελέχη με ανάλογη συμπεριφορά στους δήμους του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης.
Άραγε στην περίφημη συνάντηση που έγινε στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής Ροδόπης του ΠαΣοΚ, αρχές του Νοέμβρη, στάλθηκαν τα ονόματα που «βοηθήσαν» στην ήττα του κόμματος για τις δημοτικές εκλογές στην Κομοτηνή; Αν ναι όπως λέγεται, τότε το επίσημο ΠαΣοΚ τι κάνει ακόμα;

Τέσσερις μήνες μετά ο Δάμωνας Δαμιανός, η Σοφία Εκμεκτσή, η Κούλα Παπαδριέλλη, ο Στέλιος Σταυρόπουλος, ο Ηλίας Ιωαννάκης, όχι μόνο μένουν στο απυρόβλητο, αλλά θέλουν να παίξουν και πρωταγωνιστικό ρόλο στις επικείμενες εθνικές εκλογές. Άλλοι ως συνεργάτες υποψηφίων βουλευτών και άλλοι ως υποψήφιοι.

Να δούμε πόσοι απ’ αυτούς θα βρουν πολιτική στέγη στους υποψηφίους που θα πάρουν το χρίσμα. Και βέβαια να δούμε αν θα έχει τα κότσια να στείλει η Χαριλάου Τρικούπη τον Ταρζάν...στην ζούγκλα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.