7.4.13

Ακόμα μια δικαίωση της Piazza! Ο Μιχάλης Κακουλίδης υπεύθυνος «δημοσίων σχέσεων» των Χρυσωρυχείων Θράκης στη Ροδόπη

Το είχαμε γράψει πριν 40 ημέρες και πάλι (ως συνήθως) επαληθευόμαστε! Ο πρώην πολιτευτής του ΛΑΟΣ και νυν υποστηρικτής της Χρυσής Αυγής Μιχάλης Κακουλίδης, είναι ο εκπρόσωπος «δημοσίων σχέσεων» των Χρυσωρυχείων Θράκης στην Ροδόπη.
Γελάνε και οι πέτρες βέβαια μ’ αυτήν την επιλογή του Γιώργου Μαρκόπουλου, του  Γενικού Διευθυντή της εταιρίας «Χρυσωρυχεία Θράκης ΑΕ». Γνωρίζοντας ο κ. Μαρκόπουλος πως η φετινή χρονιά θα είναι η τελευταία του και της εταιρίας στην Ελλάδα, προσπαθεί και κάνει τις τελευταίες του κινήσεις! Κινήσεις που εκτός από πολύ γέλιο σε εμάς, προκαλούν ερωτηματικά στα μεγάλα αφεντικά από τον Καναδά.
Ο Μιχάλης Κακουλίδης λοιπόν, δημιούργησε μαζί με μερικούς δεκάδες παλιννοστούντες, την Κίνηση Πολιτών Σαπών Ροδόπης υπέρ του Χρυσού. Στην Piazza, μόλις ξεκινήσει ξανά η μάχη με τους χρυσοθήρες, θα δημοσιεύσουμε παραστατικά παροχής υπηρεσιών, ανθρώπων της φωτογραφίας με την εταιρία…

Διαβάστε σχετικά:

32 σχόλια:

  1. Ανώνυμος7/4/13 14:13

    Βγάλε τα λαμόγια στην δημοσιότητα!! Εκείνο το φάντασμα δεξιά ποιος είναι;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος7/4/13 14:32

    ΠΑΛΙ ΕΞΩ ΠΕΦΤΕΙΣ ΝΙΚΟΛΑΚΗ...ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕ ΤΑ ΧΡΥΣΟΡΥΧΕΙΑ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΝ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΙΕΙ..ΣΟΥ ΤΟ ΞΑΝΑΠΑ ΟΤΙ ΠΑΡΑΜΕΝΩ ΣΤΟ ΛΑ.Ο.Σ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΜΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΕΣΥ...ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΛΥ Η ΠΡΟΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΥΤΗ??ΓΙΑ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΣΑΠΠΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.....3η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΕΡΝΑΝ ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ....ΚΑΚΟΥΛΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επομένως κ. Κακουλίδη τα κάνετε όλα εθελοντικά ... "για την ψυχή της μάνας σας", που λέει και η παροιμία. Μην εκτίθεσαι άλλο, γελάει ο κόσμος!

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος7/4/13 20:10

    ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΙΛΑΣ ΡΕ ΚΑΚΟΥΛΙΔΗ??ΟΤΑΝ ΣΕ ΕΒΑΛΕ Ο ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ??ΠΟΙΟΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕΣ ΤΟΤΕ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος7/4/13 20:22

    ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ...ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΔΕΝ ΜΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΠΟΥΘΕΝΑ..ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΜΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΩ...ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΟ 2006 ΕΙΜΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ....ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ,,,ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΝΑ ΕΧΩ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ??ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ....ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙ...ΣΑΣ ΕΡΩΤΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΥΣ....ΑΝ Η ΕΞΟΡΡΥΞΗ ΤΟΥ ΟΡΥΚΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ (γιατι δεν ειναι μονο ο χρυσος)ΓΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟ θανατιουχο ΚΥΑΝΙΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΤΩΝ ΒΟΥΝΩΝ ΠΟΥ ΥΟΘΕΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΑΠΟΨΗ?Η ΘΑ ΕΦΕΥΡΕΘΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΛΟΓΟΙ ΜΕΤΑ?? ΚΑΚΟΥΛΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/4/13 14:57

      Γνωστό παιχνιδάκι για να στηρίζει ο Στυλιανίδης τα χρυσωρυχεία με τους ανθρώπους του ώστε να μην φαίνεται ο ίδιος. Για τον Στυλιανίδη έτρεχε

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος8/4/13 16:28

      Μετά από τέτοια κακοποίηση της γλώσσας χαλαρά επεμβαίνει αυτεπάγγελτα ο εισαγγελέας...

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος7/4/13 21:45

    Και μόνη η φοβερή ανορθογραφία σου αποδεικνύει ότι είσαι χρυσαυγίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος7/4/13 23:25

    Ρε αφήστε τα μίση και παραγγείλετε κανένα σπιτικό και μαγειρεμένο από τον Αρίκα, στην δεξιά στηλη το μενού, όλη μέρα τρέχει με το μηχανάκι ο άνθρωπος κι εσείς κωλοβαράτε στα πληκτρολόγια παλιοπασόκια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος8/4/13 09:45

    Εσείς που αναπαράγετε τα ψέμματα και επιστημονικά παντελώς ανακριβή τόσο καιρό δηλαδή τα "παίρνετε";

    Πάντως αν παρακολουθήσετε το βίντεο, μιά χαρά τα λέει ο Κος Κακουλίδης
    http://www.dailymotion.com/video/xysrek_sapesgold-yyyyyyy-yyy-yyyyy-yyyy-yyy-yyyyyy_news#.UWJlvFdFu-U

    Όλα τα άλλα είναι για όσους έχουν συμφέροντα έτσι ή αλλιώς και επομένως δεν τους ενδιαφέρει η αλήθεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος8/4/13 11:25

    20 χρόνια τώρα ακούμε μόνο την άποψη των άλλων, γιατί πειράζει μετά από 20 χρόνια να ακούσουμε και την άποψη αυτών που ζούνε εκεί, των κατοίκων των Σαπών δηλαδή;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/4/13 12:34

      Αντε γαργαλίσου ρε Ανώνυμε 11:25 που έχουν άποψη και τα Ορκ του χρυσού!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος8/4/13 20:42

      Δεν ξερεται τη μηλαται.Αλλο τα Χρυσορειχεια θρακησ και αλλο η μεταλλευτικη θρακης, και διευθιντησ της εταιρειας ειναι ο κυρ. Κωσ/νος Σαλονικης.Εσεις δεν ξερεται για ποιον και για ποιο κρατος δουλευεται κυριοι που εισται κατα των ορειχειων.Για ποιο κρατος δουλευεται?Απο που ερχονται τα λεφτα?

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος8/4/13 22:24

      Κυριε/α 11.25 την αποψη των κατοικων των Σαπων ακουτε τοσα χρονια αυτοι ηταν που πρωτοι οργανωθηκαν σε συλλογο και ενημερωνουν με ομιλιες με συλλαλητηρια κατα του χρυσου,μαλλον δεν το καταλαβατε τοσα χρονια. Τωρα αρχισαν να συμμετεχουν και αλλοι πολιτες του Νομού μας.

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος8/4/13 22:28

    Ποιος μιλαει για μετακινησεις????????????? Να αρχισουμε να μετραμε !!!!!!!!!!!!!!!!!! κυριε Κακουλιδη. ΚΑΝΕΝΑΣ κυριε Piazza δεν κανει κατι για την ψυχη της μανας του !!!!!!!!!!!! ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος8/4/13 23:25

    Μιχαλη και ο Μιχελης μαζι σου ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος9/4/13 10:04

    Ρωτηστε τον αρθρογραφο και συντονιστη του φορουμ γιατι δεν αναρτει ολα τα σχολια που γραφονται για το θεμα? για ποιον λογο κοβει λογοκρινοντας σχολια που αναφερονται στην επαγγελματικη του πορεια? και εν τελει ολοι εσεις οι " δημοκραταροι " οικολογοι διεθνιστες, γιατι ειστε τοσο δημοκρατες ωστε να μην επιτρεπετε ολους τους αλλους που δεν συμφωνουν με τις ιδεες σας να ακουγονται? η τελικα μηπως ειστε εσεις οι φασιστες?
    Γ. ΚΑΚΟΥΛΙΔΗΣ
    προεδρος Ν.Ε. ΛΑ.Ο.Σ. Ν.ΡΟΔΟΠΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πως το ξέρεις; Εσύ γράφεις δηλαδή τα ανώνυμα υβριστικά σχόλια; Τα επώνυμα ανεβαίνουν ΟΛΑ...

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος9/4/13 11:40

    Κατ' αρχην σε ευχαριστω που με φιλοξενεις στην ιστοσελιδα σου.Ειναι η τριτη φορα που γραφω στο PIAZZA DEL POPOLO οχι βεβαια για το θεμα του χρυσου.Οσο για το υβριστικο σχολιο οχι δεν το εγραψα εγω! το ξερω γιατι μου το ανεφερε ο συντακτης του ο οποιος τυνχανει να ειναι γνωστος μου. Και μου το ανεφερε περισσοτερο σαν παραπονο που δεν αναρτηθηκε παρα σαν αντιπαραθεση.Αλλα στο θεμα μας τωρα!ειμαι απο τους ανθρωπους που ειλικρινα προτιμουν τον διαλογο για καθε τι , παρα την στειρα αντιπαραθεση τους διαξιφισμους και το κτισιμο τοιχων!Για το θεμα του χρυσου και γενικα του ορυκτου μας πλουτου, που ξαφνικα ολοι ανακαλυψαμε ενω μεχρι προτινος οσοι μιλουσαμε για αυτο ειμασταν γραφικοι,πιστευω οτι πρεπει να το εκμεταλευτουμε γιατι πραγματικα η χωρα εχει αναγκη απο οτιδηποτε της φερνει εσοδα! ΔΙΑΦΩΝΩ ομως ΑΠΟΛΥΤΑ στο οτι χαρη των επενδυσεων και της εισροης χρηματων ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΜΕ την χωρα!Επομενως αντι να μαλωνουμε για το αν πρεπει να βγει η οχι θα ηταν καλυτερα να κανουμε μια επιτροπη που θα μπορουσε να απαιτησει καλυτερους χρηματικους ορους προστασια του περιβαλλοντος με αποκατασταση του στο περας των εργασιων και αλλες κοινωφελεις απαιτησεις απο τους εκμεταλευτες. Αυτη την στιγμη η χωρα μας χρειαζεται ολους οπως ακριβως χρειαζεται και χρηματα. Ας τα βρουμε λοιπον οσο το δυνατον περισσοτερα ας κανουμε συμφωνιες οσον το δυνατον ευνοικες για την χωρα μας, ας πιεσουμε τους παντες σε αυτη την κατευθυνση και οχι στο ξεπουλημα! Γιατι πραγματικα εχουμε μια ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΧΩΡΑ ! Την ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΗΣΑΝ ΟΙ ΘΕΟΙ!!!!
    ευχαριστω
    Γ. ΚΑΚΟΥΛΙΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος9/4/13 13:58

    Γιατι το λες αυτο? Διακρινω μια " κακια " ... μια σταθερη και μονιμη αντιπαλοτητα. Προς τι τουτο?
    Γ. Κακουλιδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος9/4/13 23:01

    Για ανθρωπους που γνωριζουν προσωπα και καταστασεις πολλων ετων πολλοι εκτιθενται απο ολες τις πλευρες, διαβαζοντας ολα αυτα. ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ (ειναι συνθημα διαχρονικο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος9/4/13 23:53

    ετσι του είπε ο ΑΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος10/4/13 18:50

    Μιχάλη σε ποιο ακαδημαϊκό ίδρυμα ρε εσύ έμαθες για το "θανατιούχο" κυάνιο;

    Για αυτό σε χαίρομαι ρε παιχταρά, γιατί κάνεις και ανάλυση για τεχνικές εξόρυξης, για περιβαλλοντικές επιπτώσεις και για αναπλάσεις τοπίου. Είσαι τεράστιος!

    Ο κουβάς ο Άδωνις μόνο βιβλία καταφέρνει και πουλάει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος10/4/13 23:01

    Οι περισσότερες μαριονέτες του αντιγκόλντ δεν έχουν ιδέα για ποιόν δουλεύουνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος10/4/13 23:11

    Θα ήθελα να ρωτήσω ποιό είναι το επάγγελμα του κ.Κακουλίδη; Οι σπουδές του και το μορφωτικό του υπόβαθρο, η εκπαίδευση, η εξειδίκευση που έχει τέλος πάντων. Για ποιό λόγο με τόση ευκολία και "αγνότητα" θεωρεί τον εαυτό του άξιο για συμμετέχει σε αυτή την επιτροπή που ο ίδιος προτείνει; Όταν προσπαθείς να πείσεις έστω και έναν άνθρωπο για κάτι που δεν γνωρίζεις, με επιφανακά και ανυπόστατα επιχειρήματα τότε εκτός απο γραφικός είσαι και επικίνδυνος μέσα στην ημιμάθειά σου. Η "καραμέλα" της ανεργίας και της εισροής κεφαλάιων και επενδύσεων πρέπει να σταματήσει να γίνεται αφορμή να ανοίγει το στόμα του ο οποιοσδήποτε σε αυτή τη χώρα. Υπάρχουν και άλλοι τρόποι να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας αν αυτός είναι ο λόγος των "αγαθων" σας προσθέσεων, περισσότερο μακροπρόθεσμες και με λιγότερα θυματα.
    Μαρία, άνεργη μητέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δημήτριος Κουτσογιάννης11/4/13 12:38

      Ωχ (πως λέμε Αχ Μαρία), θα μου επιτρέψεις -με όλο το σεβασμό- να πω ότι τη "γ@μησες" την κουβέντα... άντε φτάσε τώρα τον πήχυ!!!

      Διαγραφή
  19. Ανώνυμος11/4/13 12:29

    Μάθε να γράφεις ελληνικά Κακουλιδη ούτε για φύλακας στα εργοστάσια της ΒΙ.ΠΕ δεν κάνεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος14/4/13 12:05

    Εξακολουθουν καποιοι που θελουν την μονομερη ενημερωση να παριστανουν τους ξερολες.Δεν ειναι ετσι .Ενας δημοσιος διαλογος με στοιχεια(σε ποιο μεσο ενημερωσης ομως)θα διαφωτιζε την κατασταση σε μεγαλο βαθμο.Τα βαζετε με τον Κακουλιδη γιατι εχει το θαρρος να βγει να μιλησει κατα της μοδας του(ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΧΡΥΣΟ)Τον ξερω χρονια τον Μιχαλη και σας λεω οτι ειναι απο αυτους που δεν κολλαει..ειναι απο αυτους που μπαινουν μπροστα.Τον θυμαμαι στο συνεδριο της Νεας Δημοκρατιας στην Ξανθη το 2000 να ανεβαινει στο βημα και να κανει επιθεση σε ολους τους υπουργους που καθοντουσαν στην πρωτη σειρα και χιλιαδες κοσμου να τον χειροκροτουν.Τοτε ειχε το θαρρος να πει δημοσια οτι ανηκει στην ΔΕΞΙΑ πτερυγα της ΔΕΞΙΑΣ ,οταν οι υπολοιποι δεν μιλουσαν καν για δεξια ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και γιαυτο απεχωρησε σε λιγο καιρο.Ας γινει μια ενημερωση για το θεμα χρυσου μα στοιχεια απο ολες τις πλευρες να μαθουμε και μεις την αληθεια.Δεν ειναι αποκλειστικοτητα των οικολογων μονο να εκφραζονται(ολοι ειμαστε οικολογοι).ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΛΟΓΟΣ..ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/4/13 18:54

      Βρε αντε απο εδω με τον Κακουλιδη.Βολεψακιας του συστηματος,τα παιρνει χοντρα απο τα χρυσωρυχεια και γραφδει μονος του σχολια μαζι με τον Μπουζαρα.Γιατι τα κανουν ολα αυτα?Για το καλο του τοπου? Κατεβηκαν στην αθηνα 20 ατομα.ποιος Πληρωσε τα εξοδα τους?Μονοι τους απο την τσεπη τους?ΜΑΣ ΠΕΙΣΑΝΕ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος14/4/13 22:22

      Ποιους ακριβως υπουργους ειχε το 2000 η ΝΔ που ειχε να δει κυβερνηση κοντα στα 8 χρονια? Ποια ειναι η μονομερης ενημερωση μηπως την κανει η ΔΕΛΤΑ τηλεοραση? Και εσεις αν θελετε τοσο πολυ να ενημερωθειται γιατι δεν ψαχνετε να διαβασετε η να δειτε κατι που σας ενδιαφερει τοσο πολυ!!!!!!!!!!! Κανεις δεν φοβαται τον διαλογο απο οτι γνωριζω τον αποζητουν κιολας. Εφυγε απο την ΝΔ οχι γιατι ηταν δεξια της ΝΔ αλλα γιατι δεν ειχε κανενα αξιωμα στην ΝΔ.Η μοδα ειναι στην ποσοτητα της ζωης μας οχι στην ποιοτητα.

      Διαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.