6.4.13

Τέρενς Κουΐκ στο ΤΕΙ Καβάλας: «Είναι μια βουλή για τα μπάζα με βουλευτές μαριονέτες»

Το υπό κατάληψη κτήριο του ΤΕΙ Καβάλας επισκέφτηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και βουλευτής των ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουΐκ, δηλώνοντας έτσι με τον καλύτερο δυνατό τρόπου τη στήριξή του στον αγώνα των φοιτητών κατά του σχεδίου Αθηνά.
Ο κ. Κουϊκ αρνήθηκε να μπει στις εγκαταστάσεις του ιδρύματος, και προτίμησε να συνομιλήσει με τους σπουδαστές στην είσοδο του ΤΕΙ, δήλωσε πως το σχέδιο Αθηνά, είναι δημιούργημα ιδιωτικών ΙΕΚ τα οποία σκοπό έχουν την κατάλυση των δημόσιων πανεπιστημιακών και τεχνολογικών ιδρυμάτων.
Μιλώντας για το συγκεκριμένο νομοθέτημα ο κ. Κουίκ, ανέφερε πως φοβούνται να το φέρουν στην Βουλή, αλλά το περνάνε με προεδρικό διάταγμα, «γιατί είναι μια βουλή για τα μπάζα με βουλευτές μαριονέτες και δυστυχώς έτσι έχουν κάνει και μένα».

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος6/4/13 15:23

    Και αρχιμπάζο ο ψεκασμένος το αφεντικό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος6/4/13 20:11

    Αυτός ο επί σειρά ετών κρατικοδίαιτος δημοσιογράφος της δεξιάς . Το υπάκουο σκυλάκι της Ρηγίλης , έχει το θράσος και ομιλεί περί δημοκρατίας και αξιοκρατίας.

    Αυτός ο κολοτούμπας που τρέχει πάντα εκεί που τον ταϊζουνε .....

    Αυτούς τους ανθρώπους στέλνουμε με την ψήφο μας στην Βουλή.


    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.