7.4.13

Το blog των εργαζομένων της Kavala OIL

Δημιουργήθηκε ένα νέο blog από τους εργαζόμενους στην εταιρία ΚΑΒΑΛΑ ΟΙΛ ΑΕ, με σκοπό την ανάδειξη των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η εταιρία απέναντι στην κρατική αναλγησία και τα «εγχώρια αρπαχτικά».
Μη βρίσκοντας πουθενά αλλού βήμα, και αντιμετωπίζοντας την κατευθυνόμενη τοπική δημοσιογραφία, οι εργαζόμενοι οδηγηθήκαν στην δημιουργία αυτού του blog μήπως και η αλήθεια ακουστεί παραέξω.
Η KAVALA OIL αποτελεί οικονομικό πνεύμονα για την τοπική κοινωνία, ενώ απασχολεί περί τα 350 άτομα συνολικά. Είναι η μοναδική εταιρία εξόρυξης υδρογονανθράκων στην Ελλάδα, λειτουργώντας μ’ αυτή τη δομή από το 1999.
Οι εργαζόμενοι είναι 5 μήνες απλήρωτοι και δέχονται μια αήθη και οργανωμένη επίθεση από μια Αθηναϊκή εταιρία, με την οποία βρίσκονται σε δικαστικές διαμάχες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.