7.4.13

Παραμένει «ζωντανός» ο Πανθρακικός μετά τη νίκη του επί του ΟΦΗ με 3-1

«Ζωντανός» στο παιχνίδι της παραμονής στη Σούπερ Λίγκα έμεινε ο Πανθρακικός, μετά τη νίκη του με 3-1 επί του ΟΦΗ στην Κομοτηνή, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
Στο 16΄ ο Ουσέρο πέτυχε το 1-0, για να ισοφαρίσει επτά λεπτά αργότερα ο Ιωαννίδης. Το 2-1 έκανε στο 26΄ ο Μπαϊκαρά, για να σφραγίσει το «τρίποντο» ο Παπαδόπουλος με το πέναλτι που εκτέλεσε στο 82΄. Από το 68΄ η ομάδα της Κρήτης έπαιζε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μακρή με δεύτερη κίτρινη, ενώ στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε και ο Σόουζα.
Μετά από 4 ήττες και 2 ισοπαλίες η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη επέστρεψε στις επιτυχίες και την ερχόμενη εβδομάδα θα τα παίξει όλα για όλα με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Παύλος Δερμιτζάκης): Κουτσόπουλος, Βαϊρουά (75΄ Μακρυδημήτρης), Καστελάν, Λουσέρο, Σερφά, Μουνάφο, Μπαϊκαρά, Χρήστου (86΄ Ντιόγκο), Σαρακατσάνος, Σκλιοπίδης (65΄ Μίνγκας), Παπαδόπουλος.
ΟΦΗ (Γιάννης Πετράκης): Γουναρίδης, Βερόν, Μονιάκης (75΄ Ροβίθης), Κουρδάκης, Λαμπρόπουλος, Ιωαννίδης, Περογαμβράκης (86΄ Κανούλας), Νύκταρης (56΄ Ζορμπάς), Σόουζα, Μπούρμπος, Μακρής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.