2.3.13

Επιδοτούμενα προγράμματα γεωργικής επαγγελματικής κατάρτισης στην Κομοτηνή

Το Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Κομοτηνής θα υλοποιήσει πρόγραμμα γεωργικής επαγγελματικής κατάρτισης, για τους υπόχρεους Νέους Αγρότες, διάρκειας 150 ωρών με έναρξη στις 11 Μαρτίου και λήξη στις 12 Απριλίου με θέμα την «Φυτική παραγωγή -Ορθολογική χρήση φυτοπροστατευτικών προϊόντων».
Οι ενδιαφερόμενοι νέοι αγρότες – υπόχρεοι εκπαίδευσης παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο προγράμματος κατάρτισης έως την Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013.
Επίσης οι εκπαιδευτές που είναι ενταγμένοι στο «Μητρώο Β’ Πιστοποιημένων Εκπαιδευτών Ενηλίκων» του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) και ενδιαφέρονται να απασχοληθούν ως εκπαιδευτικό προσωπικό στο Πρόγραμμα Κατάρτισης, θα πρέπει έως την Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013, να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο κατάρτισης και να υποβάλλουν βιογραφικό Σημείωμα και την σχετική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, με την θεματική ενότητα που επιθυμούν να διδάξουν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.