1.3.13

Παρουσιάστηκε το εθελοντικό πρόγραμμα του Δήμου Δράμας «Ποδήλατο και Κίνηση»

Το εθελοντικό πρόγραμμα του Δήμου Δράμας και της ΔΕΚΠΟΤΑ «Ποδήλατο και Κίνηση» παρουσίασε ο Δήμαρχος Δράμας Κυριάκος Χαρακίδης. Το ποδήλατο τα παιδιά το χρησιμοποιούν ως παιχνίδι και οι μεγαλύτεροι ως μέσο μεταφοράς και ψυχαγωγίας. Εμείς το βλέπουμε ως πρόκληση και ευκαιρία.
Το εθελοντικό πρόγραμμα «ποδήλατο και κίνηση» έχει στόχο την προώθηση της χρήσης του ποδηλάτου αλλά και της επαναχρησιμοποίησης μετά την επισκευή τους από το Δήμο μας των εγκαταλελειμμένων ή χαλασμένων που έχουμε όλοι στα σπίτια μας.
Με το πρόγραμμα «Ποδήλατο και Κίνηση» πρωτοπορούμε συγκεντρώνοντας εγκαταλελειμμένα ή χαλασμένα ή ποδήλατα που δεν τα χρειαζόμαστε από όλη την Δράμα στο αμαξοστάσιο του Δήμου μας. Στην συνέχεια μια ομάδα εθελοντών θα διορθώνει κάθε υπάρχον πρόβλημα αυτών των ποδηλάτων.
Οι δημότες μπορούν είτε να επικοινωνούν με το τμήμα καθαριότητας στο τηλέφωνο 25210-22263 για περισυλλογή του ποδηλάτου που δεν χρειάζονται είτε μπορούν οι ίδιοι από μόνοι τους να το παραδίδουν στο αμαξοστάσιο του Δήμου από τις 07.00 μέχρι τις 13.00 το οποίο βρίσκεται απέναντι από το πρώην Στρατόπεδο Ανδρικάκη.
Από τα αποσυρόμενα ποδήλατα όσα θα χαρακτηριστούν κατάλληλα θα επισκευαστούν από εθελοντικές ομάδες Δραμινών και στην συνέχεια θα τοποθετηθούν σε επιλεγμένα σημεία της πόλης μας για χρήση όλων των πολιτών. Όσα θα κρίνονται ακατάλληλα για επισκευή και χρήση θα αποστέλλονται για ανακύκλωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.