28.2.13

Τους τουριστικούς φορείς της Θράκης ενημέρωσε ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης

Συναντήσεις γνωριμίας, αλλά με ουσιαστικό περιεχόμενο και παράθεση προτάσεων που αποσκοπούν στην ενίσχυση του τουριστικού προϊόντος της Περιφέρειάς μας, έχει ξεκινήσει ο νέος θεματικός αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Γιώργος Γερομάρκος.
Η αρχή έγινε από την Κομοτηνή την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου, καθώς στο κτίριο της ΠΕ Ροδόπης ο κ. Γερομάρκος είχε συνομιλητές τους εμπλεκόμενους με τον τουρισμό φορείς των τριών Περιφερειακών Ενοτήτων της Θράκης, ενώ αντίστοιχα την Δευτέρα θα συναντηθεί στην Καβάλα με τους φορείς του τουρισμού της Ανατολικής Μακεδονίας.
Τα θέματα που συζητήθηκαν, αφορούσαν κυρίως τα υποέργα της τουριστικής προβολής της Περιφέρειας ΑΜ-Θ μέσω ΕΣΠΑ, για την οποία προβολή υπάρχουν διαθέσιμα κονδύλια της τάξης των 925 εκατ. ευρώ για το 2013 και για τους πρώτους μήνες του 2014.
Οι εκπρόσωποι των φορέων ενημερώθηκαν για τις δυνατότητες προβολής μέσω αυτών των κονδυλίων, ενώ κατέθεσαν και τις δικές τους προτάσεις για άμεσες κινήσεις και στοχευμένες δράσεις ενόψει των επόμενων εκθέσεων.
Στην συνάντηση ο αντιπεριφερειάρχης, τόνισε το μεγάλο σεβασμό που τρέφει στο ρόλο των φορέων της τουριστικής αγοράς, οι οποίοι είναι οι καλύτεροι γνώστες των θεμάτων της. «Η άποψή τους είναι όχι απλά  σεβαστή, αλλά πρέπει να ακούγεται και να λαμβάνεται σοβαρά υπόψη», υπογράμμισε, δηλώνοντας την πρόθεσή του να καταστήσει τακτική και ουσιαστική τη συνεργασία των δυο πλευρών από εδώ και στο εξής.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος1/3/13 21:42

    θα προκόψεις κι εσύ τί να σου πω όλα θα τα λύσεις... άντε παιδάκι σπίτι σου που θα μας πεις για τουρισμό τί σπουδές έκανες? πόσα θέλεις να μας τρελάνεις? τί σχέση έχεις παλαιοκομματικέ με όλα αυτά? λίγους ψήφους ένα βιογραφικό πού θα το χρησιμοποιήσεις άραγε? και μετά σπίτι σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.