28.2.13

Πολιτική εκδήλωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην Κομοτηνή για τα εργατικά δικαιώματα

Η Τοπική Επιτροπή ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α Ροδόπης διοργανώνει την Δευτέρα 4 Μαρτίου στις 18:00 στο Εργατικό Κέντρο Ροδόπης, πολιτική εκδήλωση με θέμα «Η επίθεση στα εργατικά δικαιώματα από τα μνημόνια μέχρι τις επιστρατεύσεις και η αναγκαία απάντηση της αριστεράς και του κινήματος».
Ομιλητής στην εκδήλωση θα είναι ο Αντώνης Δραγανίγος, μέλος του Κεντρικού Συντονιστικού της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Η συζήτηση πραγματοποιείται στο φόντο της ολοένα εντεινόμενης επίθεσης στα εργατικά δικαιώματα, της νέας ποιότητας στο χτύπημα των εργατικών αγώνων κι ενόψει της 2ης Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
Η τοπική επιτροπή Ροδόπης καλεί όλους τους εργαζόμενους, τους νέους, τους αγωνιστές και τον κόσμο της αριστεράς να παρευρεθεί και να συμβάλλει στην συζήτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.