26.12.12

Πόσο ακόμα πιο κάτω θα πέσει η ΔΕΛΤΑ Τηλεόραση;

Γνωστό το σενάριο και το έχουμε δει χιλιάδες φορές στις οθόνες της τηλεόρασης μας. Ξαφνικά στην ΔΕΛΤΑ Τηλεόραση αποφασίζουν ν’ ασχοληθούν με ένα θέμα και το «ξεσκονίζουν» όσο πάει! Τώρα θυμήθηκαν την καταπολέμηση των κουνουπιών στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη. Το τραγελαφικό της υπόθεσης; Ρίχνουν στην μάχη … τον Μιχελή!!!
Κι αν στον Έβρο δεν γνωρίζουν τον Κώστα Μιχελή, ο οποίος ήταν ο εκλεκτός της ΝΔ στην Αντιπεριφέρεια Ροδόπης, οι δημοσιογράφοι Σταύρος Αποστολίδης και Δημοσθένης Δούκας, θα έπρεπε να ρωτήσουν για το τι εστί Μιχελής στην Ροδόπη, ακόμα και μέσα στην τοπική ΝΟΔΕ. Μπορούσαν ακόμα να ρωτήσουν και συναδέλφους τους δημοσιογράφους από την περιοχή, με τους οποίους συνεργάζονται τον τελευταίο καιρό…
Ο Κώστας Μιχελής μιλάει για διασπάθιση δημοσίου χρήματος, κάνει λόγο για 58 νεκρούς στην Περιφέρεια μας λόγω των κουνουπιών, ενώ στο τέλος δίνει και κατευθυντήριες γραμμές για το πώς θα γίνει ο διεθνής (λόγω κόστους) διαγωνισμός! Στην Κομοτηνή ακόμα γελάμε…
Πάντως αν νομίζουν ότι θα κάνουν κακό τον Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Άρη Γιαννακίδη και να βρουν «οικονομικές σκιές», βγάζοντας μπροστά τον Μιχελή … πλανώνται πλάνην οικτράν! Είναι σα να βγάζεις τον Μιχαλολιάκο και τον Καρατζαφέρη να σου μιλάνε για το μεταναστευτικό και τον Στουρνάρα με τον Παπακωνσταντίνου για το πώς βοήθησαν την οικονομία μας. Αμεροληψία δηλαδή!
Καλό θα είναι να μάθουμε και την γνώμη του Γιώργου Παυλίδη για τον υποψήφιο του. Θα έχει ενδιαφέρον…  

15 σχόλια:

  1. Ανώνυμος26/12/12 20:38

    η αληθεια ποναει,καλα θα κανετε να ακουτε καμια φορα ξερολες, τα περσινα σας κατορθωματα για τα
    κουνουπια δεν σας εχουν αγγιξει/?? μπραβο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος26/12/12 20:54

    Για άλλη μιά φορά εκθέτεις τον Γιαννακίδη piazza.
    Οι προσωπικές σου εμμονές υπερ ή κατά προσώπων ανακατεύονται με την δουλειά σου.
    Ο Μιχελής γνωστός χρόνια, τα κουνούπια όμως από τα μεγαλύτερα προβλήματα της περιοχής μας, που μας θυμίζουν εποχές 1950 ελονοσίας.
    Γιαυτό σοβαρέψου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος26/12/12 21:43

    ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΔΕΛΤΑ ΜΗΝ ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ.ΚΙ Ο ΜΙΧΕΛΗΣ ΚΙ Ο ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 2014.ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος27/12/12 00:31

    Μετα την αποκλειστικη συνεντευξη,.του τερΑτος της μορφωσης Κωστα Μιχελη,στο ΔΕΛΤΑ ΤV,γινονται απο σημερα το μεσημερι συκλονιστικες ανακαταταξεις.Δημοσθενης Δουκας,υπογραφει συμβολαιο με το CNN,και αναλαμβανει υπευθυνος καταπολεμησης των κουνουπιων στην Βορεια Καρολινα.Το βραδυ η κυρια Μερκελ παρεκαλεσε τον κ.Σαμαρα,να του δωσει για δυο χρονια τον Μιχελη,για το προγραμμα κουνουπιων του Νοτιου Βερολινου.Κατα αποκλειστικες πληροφοριες ο Αντιπεριφεριαρχης εηλεισε με το Μολδαβικο κρατος διακρατικη συνφωνια για την δημιουργια 23 κοινωνικων παντοπωλιων.Καλη επιτυχια φιλε Κωστα στα νεα σου καθηκοντα.Ειμαστε περηφανοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος27/12/12 13:01

    Το κοινωνικοοικονομικό γίγνεσθαι, το βιολογικό υποκείμενο, ο γιός του αγωγιάτη, η Μάρθα Βούρτση του Βορρά, τι θα απογίνει δεν μας είπες μπρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος27/12/12 20:28

    Εγω συμφωνω με το PIAZZA! Να ρωτησουν αυτοι της ΔΕΛΤΑ ενα δημοσιογραφο τησ Κομοτηνησ ανεξαρτητο να πει την γνωμη του και τις πληροφοριες του για το θεμα. Να μην εχει σχεση ουτε με τον Γιαννακιδη ουτε με το PIAZZA. Προτεινω τον Βαβατζικλη. Ειναι ο μονος μη εξαρτημενος και θα τα πει αντικειμενικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Βαβατζικλής πέθανε τον πάτησε νταλίκα. Είχε κάτι φάκελλους για τις μαύρες πληρωμές ενός τηλεοπτικού σταθμού στον Έβρο και το πως τα έπαιρνε μαύρα ένας σύμβουλος - δημοσιογράφος - παντογνώστης!

      Μετά το ατύχημα τα πήρε ο νταλικέρης και μας τα έφερε. Θα τα δείτε σύντομα...

      Διαγραφή
    2. Το χιούμορ σου "σκοτώνει"

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος28/12/12 16:55

      Πιάτσα από άλλα μαύρα δημοσιογράφων δεν ξέρεις δηλαδή?Μόνο για το κανάλι του Εβρου? Βγάλε και μία λίστα δημοσιογράφων, λέμε τώρα, γράψε και δίπλα τι δουλειά κάνει ο καθένας.Τι παίρνει από δήμους, περιφέρειες, βουλευτές, προξενείο, γραφείο υπουργείου εξωτερικών, ΜΙΤ,ΕΥΠ κλπ.
      Γράψε ποιός τυπώνει την ρυπαρή εφημερίδα του στην τουρκία, δεν μιλάμε για μουσουλμάνο και το παίζει και ελληναράς κι αυτός κι ο γιός του.
      Εκεί σε θέλω μάστορα.

      Διαγραφή
    4. Έχεις απόλυτο δίκιο σ' αυτό!

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος28/12/12 00:41

    Τρεις νεκροί, τριάντα έξη κρούσματα και τετράμηνο αιμοδοτικό μπλακ άουτ από μια ασθένεια που μας γύρισε έναν αιώνα πίσω. Κάποιος δεν πρέπει να δώσει λογαριασμό; Αντ΄ αυτού αρχίζετε οργανωμένη αντεπίθεση με λάσπη και ειρωνεία. Το θράσος σας είναι γνωστό και προκύπτει από την εξαιρετική γνώση της "δημοκρατικής" λειτουργίας. Λίγο σεβασμός όμως στους νεκρούς δεν θα έβλαπτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος28/12/12 10:23

    Στην υπόψη εκπομπή , ο συνομιλητής του κ. Μιχελή και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ , συμφωνούσε με τις καταγγελίες του κ. Μιχελή και μάλιστα επαναλάμβανε «έχεις δίκιο κ. Μιχελή» , αυτή είναι η ουσία και τα άλλα που γράφεται είναι ανοησίες ή δεν έχετε παρακολουθήσει την εκπομπή .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος28/12/12 12:49

    Λυπάμαι αλλά όσο προσπάθεια γίνετε να υποβιβάσετε κάποιοι ένα σημαντικό γεγονός που αφορά την υγεία μας μάλλον θα προσπαθήσετε αρκετά ακόμη...ο κ.Μιχελης κάνει καλά την δουλειά του και μάλλον αυτός έχει το πρόβλημα απέναντι στους (Γνωστούς-Άγνωστους)που θα προσπαθήσουν να σπιλώσουν τον ίδιον... πρόβλημα φυσικά κατά της προπαγάνδας που στην τελική τον δυναμώνουν πολιτικά!!! Κύριε Κώστα προχώρα έτσι όπως τους αξίζει όλους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος28/12/12 17:54

    Ο μΙΧΕΛΗς ΦΕΥΓΕΙ ΣΤΟ βΕΡΟΛΙΝΟ,ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ κΟΜΟΤΗΝΑΙΟΙ,ΔΙΩΧΝΕΤΕ ΤΟΥς ΑΞΙΟΥς.ΜΕΙΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος28/12/12 21:49

    Λαθος πληροφορηση εχεις φιλε,πηγε για σκι στον Βολο καλεσμενος του Αντιπροεδρου της Βουλης κ Νακου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.