17.10.12

Η υποκρισία της εγχώριας Τρόικας!

Παλικαράδες και τσαμπουκάδες οι Σαμαράς, Βενιζέλος και ΚουΝέλης εναντίον της Τρόικας! Τους έβαλαν στην θέση τους, μετά τις πολύωρες διαβουλεύσεις για τα νέα μέτρα, σε ότι αφορά το εργασιακό. Ευτυχώς που υπήρχαν κι αυτοί…

Βέβαια πλάκα κάνουμε, καθώς είδαμε ακόμα μία θεατρική παράσταση των τριών συγκυβερνούντων σε ιδιαίτερα δραματικούς τόνους. Η κυβέρνηση τα βρήκε σε ΟΛΑ με την Τρόικα για τις μειώσεις μισθών και συντάξεων, για την κατάργηση των εργασιακών δικαιωμάτων, για την κατεδάφιση του εναπομείναντος κοινωνικού κράτους και για το ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου.
Αν αναλογιστεί κανείς ότι το μεγαλύτερο μέρος των εργασιακών μέτρων έχει ήδη ψηφιστεί και συμφωνηθεί από το Φεβρουάριο του 2012 οι πρόσκαιρες «αντιδράσεις» τους, είναι απολύτως υποκριτικές!!!

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος17/10/12 12:56

    Καλά τι περιμένατε το αντίθετο; Απολύτως υποκριτικές είναι και οι αντιδράσεις των κομμάτων των συνδικαλιστικών οργσνώσεων και των λοιπών καταραμένων που έφεραν σε αυτή τη θέση τη χώρα και τον λαό της. Οι αυριανές αντιδράσεις γίνονται κατόπιν εορτής απλά θα βάλουν την ταφόπλακα στη φτωχολογιά. Απο αύριο όλη η Ελλάδα μια ΕΟΖ, υπέρ των προνομιούχων Ελλήνων και ξένων επιχειρηματιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/10/12 13:06

      "ΕΓΕΡΘΗΤΙ"
      Οι Χρυσαυγίτες απο αυριο αναλαμβανουν την φύλαξη της Πανελλήνιας ΕΟΖ. Με το εγέρθητι θα ξυπνούν οι πανέλληνες για να τα οικονομήσουν τα αφεντικά. Τα μέτρα που συμφωνήθηκαν μεταμεσονύκτια, φέρνουν την Ελλάδα 50 χρόνια πίσω.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος17/10/12 16:18

      Ενώ μέχρι τώρα ήταν 50 χρόνια μπροστά...

      Διαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.