17.10.12

Αντιφασιστική συγκέντρωση στην Κομοτηνή για το κλείσιμο των γραφείων της Χρυσής Αυγής

Απαντάμε άμεσα στο άνοιγμα των γραφείων της Χρυσής Αυγής στην Κομοτηνή με μεγάλη ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ στην Πλατεία Ειρήνης την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου στις 6 το απόγευμα!!!

Ούτε στη Ροδόπη, ούτε πουθενά τσακίστε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά!
ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ – ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

11 σχόλια:

  1. Ανώνυμος17/10/12 13:23

    oi τουρκαλαδες τα κανουν αυτα.......
    αλλα θα φανε καλα..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/10/12 15:46

      ΟΥΣΤ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ! ΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

      Διαγραφή
    2. Δάσκαλος17/10/12 19:37

      Δε μου λες, εσύ ,φασισταριό; Πες μου σε παρακαλώ, τί σου έχουν κάνει μέχρι τώρα αυτοί οι άνθρωποι που αποκαλείς τουρκαλάδες ; Έχουν ληστέψει κανέναν, έχουν σκοτώσει , έχουν βιάσει ; Έναν πες μου , μόνο έναν !!
      Τί ζητάνε; Να ζούνε με αξιοπρέπεια σε αυτό το κράτος. Πουθενά αλλού , αλλά εδώ. Πληρώνουν όσο φόρο πληρώνεις και εσύ, υπηρετούν αυτή τη χώρα όσο την υπηρετείς και εσύ (μη σου πω και παραπάνω).
      Ζητάνε μια καλύτερη εκπαίδευση , να μάθουν όσο καλά γίνεται την δικιά τους γλώσσα αλλά και την επίσημη γλώσσα της χώρας τους, αλλά ούτε αυτό το αυτονόητο δεν μπορείς να τους παρέχεις.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος17/10/12 23:14

      Like στον δάσκαλο!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος18/10/12 08:30

      Μπράβο δάσκαλε!

      Διαγραφή
    5. Δημήτριος Κουτσογιάννης18/10/12 10:02

      Σε μεγάλο βαθμό συμφωνώ, αλλά υπάρχουν και ζητήματα τα οποία χρήζουν ειλικρινούς τοποθέτησης.

      Διαγραφή
    6. Δάσκαλος18/10/12 15:56

      Δε διαφωνώ κ. Κουτσογιάννη. Οι συμπολίτες του ,που ο παραπάνω νοσταλγός του Χίτλερ, περιφρονητικά αποκαλεί τουρκαλάδες , ήταν και είναι σαν ένα τεντωμένο σκοινί που οι δυο χώρες τραβούν προς αντίθετες κατευθύνσεις. Είναι πολύ απλά τα πράγματα.Η κάθε χώρα προσπαθεί να εφαρμόσει την μακροπολιτική της και αυτοί οι άνθρωποι την πληρώνουν πάντα. Και κάτι τέτοια φασισταριά απλώς παίζουν το παιχνίδι τους.
      Από τη στιγμή που σέβεσαι τους νόμους , το σύνταγμα της χώρας που είσαι πολίτης της και διεκπεραιώνεις τις υποχρεώσεις σου απέναντι σε αυτό, απαιτείς και τα δικαιώματα σου.
      Δε πάνε να είναι τούρκοι, πομάκοι,νιγιριανοί,γερμανοί...... τί μας νοιάζει!

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος17/10/12 15:29

    παλι αρχιδια ετοιμαζεσαι κλασεις μωρη; δεν κουραστηκες ακομα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/10/12 16:26

      Κοίτα να δεις. Οι χρσαυγίτες αξιολογούνται για τις δράσεις και παίρνουν πόντους κι έτσι ανελίσσονται. Όσο πιο ουγκ είσαι τόσους περισσότερους πόντους παίρνεις. Για παράδειγμα "κλάσιμο αρχιδιών" 5 πόντους, "θα μας κάνεις τα τρία δύο", 6 πόντους. Με το μαχαίρωμα μετανάστη παίρνεις 100 πόντους. Η βλακεία και η βαρβαρότητα επιβραβεύονται στην εθνική πατριωτική οργάνωση!

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος17/10/12 16:27

    Προτείνω το εξής: Να κατέβει ο Πεταλωτής στη συγκέντρωση. Με αυτό τον τρόπο θα θυμηθούν οι "αντιφασίστες" και οι φασίστες την κοινή τους "αγανάκτηση" και θα ενωθούν, όπως παλιά μια καλή παρέα, άνω πλατεία, κάτω πλατεία.

    Μπορεί να την πληρώσει ο Γιώργος λίγο αλλά δεν βαριέσαι, αν είναι για την εθνική ομοψυχία, τότε ΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δημήτριος Κουτσογιάννης18/10/12 09:18

    Λυπάμαι αλλά δεν θα είμαι εκεί. Πολύ ισχυρές δόσεις υποκρισίας ρε μάγκες. Αν κάνετε συγκέντρωση για το κλείσιμο των γραφείων της Χρυσής Αυγής, δημοκράτες μου, μην ξεχάσετε να κάνετε συγκέντρωση και για το κλείσιμο -πρώτα- των γραφείων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που μας κλείσαν τα σπίτια και "έδωσαν" τη Ελλάδα. Αυτή η επιλεκτικότητα στη δημοκρατία βγάζει μάτια. Φτάνει πιά!!!
    Όπως και να το δούμε, δυστυχώς ή ευτυχώς, η Χρυσή Αυγή είναι δημοκρατικότατα εκλεγμένη! Το γιατί εκλέχτηκε ψάξτε... ίσως εκεί να βρείτε τις απαντήσεις, κυνηγοί της αλήθειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.