25.10.12

Ο Δήμος Δράμας μειώνει τα δημοτικά του τέλη σε ευπαθείς ομάδες

Ο Δήμος Δράμας στο πλαίσιο της κοινωνικής του πολιτικής μετά από σχετικές αποφάσεις του Δημοτικού Συμβούλιο εφαρμόζει πρόγραμμα μείωσης των Δημοτικών Τελών σε ευπαθείς ομάδες πληθυσμού. 

Δικαιούχοι σε ποσοστό μείωσης 50% του ενοποιημένου τέλους καθαριότητας – φωτισμού μέσω των τιμολογίων της ΔΕΗ, είναι: οι άποροι, τα ΑμεΑ ή οικογένειες ΑμεΑ με ποσοστό τουλάχιστον 67% και οι πολύτεκνοι.
Όσοι όμως ήδη έχουν καταθέσει αίτηση και καταβάλλουν μειωμένα τέλη, θα πρέπει να προσέλθουν στην Κοινωνική Υπηρεσία προκειμένου να καταθέσουν εκ νέου δικαιολογητικά για την πραγματοποίηση της σχετικής επικαιροποίησης μέχρι την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012.
Οι δικαιούχοι καταθέτουν τα δικαιολογητικά στο Διοικητήριο-ισόγειο, γραφείο 131. Περισσότερες πληροφορίες στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Δράμας και στο τηλέφωνο 25213-51130 και 25213-51131.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.