26.10.12

Τα προβλήματα του Νοσοκομείου Κομοτηνής θα αναδείξει η ΚΟ της ΔΗΜΑΡ

Το νοσοκομείο της Κομοτηνής επισκέφθηκε κλιμάκιο της Νομαρχιακής Οργάνωσης της ΔΗΜΑΡ Ροδόπης, την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου, όπου είχε σειρά συναντήσεων με τον Διοικητή Ηρακλή Χατζηνέστωρος, καθώς και με την πρόεδρο και το ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων.

Στην συνάντηση καταγράφηκαν τα ζητήματα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα, σε σχέση με τη λειτουργία του ιδρύματος, αλλά και τα προβλήματα που τον τελευταίο καιρό καταγγέλλουν έντονα οι εργαζόμενοι σε ότι αφορά τη λειτουργία του.
Μετά το τέλος των συναντήσεων, ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου της ΔΗΜΑΡ στις πρόσφατες εκλογές στη Ροδόπη, Αχμέτ Ιλχάν, εξήρε το έργο του Διοικητή, ο οποίος «παράγει πολύ καλή δουλειά, χωρίς τους απαραίτητους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό», ενώ αναφέρθηκε και στο ενδιαφέρον που δείχνει ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης για την Θράκη.
  
«Ο κ. Κουβέλης μας εξουσιοδότησε να επισκεφθούμε το νοσοκομείο και να βοηθήσουμε έμπρακτα σε ότι χρειάζεται. Ήρθαμε εδώ για να καταγράψουμε τα προβλήματα και να τα προωθήσουμε στην κοινοβουλευτική μας ομάδα, ώστε αυτή με την σειρά της, να τα αναδείξει», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Ιλχάν.
Από την μεριά του ο Διοικητής Ηρακλής Χατζηνέστωρος, έκανε λόγο για τα προβλήματα που παρατηρούνται στον τομέα της υγείας, ενώ αναφέρθηκε και σ’ αυτά του Νοσοκομείου Κομοτηνής, που έχουν να κάνουν πρωτίστως με την έλλειψη νοσηλευτικού προσωπικού, καθώς και τις μεγάλες ανάγκες του Ιδρύματος σε γιατρούς.
  
Τέλος, σε ότι αφορά την επίσχεση εργασίας των ειδικευόμενων γιατρών στις κλινικές της Παθολογικής και της Καρδιολογικής στο Νοσοκομείο Κομοτηνής, ο κ. Χατζηνέστωρος τόνισε πως αυτή «είναι επιλεκτική και όχι ιδιαίτερα σκληρή και έχει κουράσει και τους γιατρούς, αλλά και τους ασθενείς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.