17.4.12

Πέθανε ο Δημήτρης Μητροπάνος

Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 64 ετών από πνευμονικό οίδημα, ένας από τους σημαντικότερους ερμηνευτές της σύγχρονης μουσικής ιστορίας της χώρας, ο Δημήτρης Μητροπάνος, που χάραξε τη δική του πορεία στο ελληνικό τραγούδι καθώς συνεργάστηκε με τους μεγαλύτερους Έλληνες δημιουργούς.

Ο διάσημος ερμηνευτής του λαϊκού και έντεχνου τραγουδιού έδινε εδώ και χρόνια μάχη για να κρατηθεί στη ζωή καθώς αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας. Το πρωί της Τρίτης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Υγεία, με εμετούς και διάρροιες. Άφησε την τελευταία του πνοή στις 11.00, από πνευμονικό οίδημα.
 
Η ανακοίνωση που εξέδωσε το νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ, ανάφέρει ακριβώς ότι: «Ο ασθενής Δημήτριος Μητροπάνος διεκομίσθη στο νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ σήμερα το πρωί λόγω οξέως διαρροϊκού συνδρόμου και εμέτων. Στη συνέχεια παρουσίασε αιφνιδίως δύσπνοια. Μετεφέρθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου αντιμετωπίστηκε για οξύ πνευμονικό οίδημα από το οποίο και κατέληξε την 11η πρωινή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.