14.3.12

Εξιχνιάστηκαν πέντε διαρρήξεις αυτοκινήτων στην Καβάλα


Συνελήφθησαν στην Καβάλα από αστυνομικούς, δύο νεαροί άνδρες, ηλικίας 22 και 32 ετών, κατηγορούμενοι για διακεκριμένες κλοπές και αποδοχή και διάθεση προϊόντων αντίστοιχα.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., συνέλαβαν τον 32χρονο διότι επιχείρησε να πουλήσει μία (1) φορητή τηλεόραση αυτοκινήτου και ένα (1) φορητό σύστημα πλοήγησης, τα οποία ο 22χρονος είχε αφαιρέσει από ένα αυτοκίνητο.
Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι προχθές (12/13-3-2012) το βράδυ ο 22χρονος, διέρρηξε πέντε (5) αυτοκίνητα, τα οποία ήταν σταθμευμένα στην πόλη της Καβάλας και αφαίρεσε από το εσωτερικό τους, μία φορητή τηλεόραση αυτοκινήτου, ένα (1) φορητό σύστημα πλοήγησης το χρηματικό ποσό των 43 ευρώ και ένα (1) δελτίο αστυνομικής ταυτότητας.
Στη συνέχεια παρέδωσε τη φορητή τηλεόραση και το φορητό σύστημα πλοήγησης στον 32χρονο, ο οποίος επιχείρησε να τα πουλήσει. Ακολούθως, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, λίγο αργότερα, εντόπισαν τον 22χρονο και τον συνέλαβαν.
Η φορητή τηλεόραση και το φορητό σύστημα πλοήγησης κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους. Σημειώνεται, ότι ο 22χρονος έχει απασχολήσει ξανά στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές και παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.  
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.