5.3.12

Λεωφορεία από την Κομοτηνή για την συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά των Χρυσωρυχείων στην Αλεξανδρούπολη


Για την πιο μαζική συμμετοχή στη Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας που διοργανώνει η Διανομαρχιακή Επιτροπή με το Δήμο Αλεξανδρούπολης και την Περιφέρεια ΑΜ-Θ την Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012 και ώρα 1 το μεσημέρι έξω από το Δημαρχείο Αλεξανδρούπολης, θα ναυλωθούν λεωφορεία από την Κομοτηνή, ενώ θα υπάρξει και 4ωρη στάση εργασίας σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες. Αναλυτικά:

Στη συνάντηση των φορέων αποφασίστηκε να υπάρξει τετράωρη στάση εργασίας από το τμήμα της ΑΔΕΔΥ Ροδόπης την Τετάρτη 7 Μαρτίου από τις 11 πμ έως 3 μμ προκειμένου να διευκολυνθούν οι εργαζόμενοι για την προσέλευσή τους στη συγκέντρωση της Αλεξανδρούπολης.
Για όλους τους συμπολίτες μας που επιθυμούν να συμμετέχουν θα υπάρχουν λεωφορεία που θα αναχωρήσουν στις 11.30 το πρωί της Τετάρτης. Ο χώρος συγκέντρωσης είναι μπροστά από την Τράπεζα της Ελλάδας στην πλατεία Κομοτηνής. 

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος5/3/12 22:33

    Κατάλαβα τι καφέ θα πιούν οι δημόσιοι υπάλληλοι.Πλήρωνε κορόιδο έλληνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος6/3/12 17:28

    Όσο πιο πολλά γιουρούκια μαζευτούν, τόσο ανεβαίνει η μίζα. Για αυτό τραβολογάνε τους μαθητές και χρηματοδοτούν λεωφορεία. Μπίζνα κανονική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.