7.3.12

Δύο εβδομάδες λειτουργίας έκλεισε η μονάδα του ΟΚΑΝΑ στην Καβάλα


Επί δύο εβδομάδες λειτουργεί με επιτυχία η νέα μονάδα του ΟΚΑΝΑ στην Καβάλα, που στεγάζεται στο νοσοκομείο της Καβάλας, όπου παρέχει υπηρεσίες στα άτομα τα οποία είναι εξαρτημένα από ναρκωτικές ουσίες.

Σύμφωνα με την ψυχίατρο του τμήματος του ΟΚΑΝΑ, Μαίρη Μάντση, ήδη 20 περίπου ασθενείς έχουν επισκεφθεί και παρακολουθούνται στην μονάδα, ενώ σε ένα μήνα περίπου θα έχουν απορροφηθεί όλοι οι ασθενείς που έχουν εγγραφεί για να ενταχθούν στην μονάδα.
Τη δεδομένη χρονική στιγμή η μονάδα ΟΚΑΝΑ της Καβάλας εξυπηρετεί εκτός από τα άτομα της Καβάλας και εξαρτημένα άτομα από Ξάνθη και Δράμα εφόσον υπάρχει αυτή η δυνατότητα.
Η εγγραφή στον ΟΚΑΝΑ, γίνεται στη Θεσσαλονίκη, στο Κέντρο Υποδοχής Θεσσαλονίκης από όπου οργανώνεται η παραπομπή στη μονάδα της Καβάλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.