11.3.12

Πρόταση δημιουργίας κτηνοτροφικού πάρκου στην Καβάλα


Πρόταση δημιουργίας ενός κτηνοτροφικού πάρκου που θα εκτείνεται από τη Λημνιά μέχρι το Χαλκερό, κατέθεσε ο δήμαρχος Καβάλας, Κωστής Σιμιτσής στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Κώστα Σκανδαλίδη, κατά τη διάρκεια συνάντησης στο Υπουργείου, παρουσία και του βουλευτή ΠΑΣΟΚ Σάββα Εμινίδη.

Το κτηνοτροφικό πάρκο θα είναι μια προστατευόμενη περιοχή μέσα στην οποία θα μπορούν να αναπτύσσουν επιχειρηματική δράση νέοι και παλιοί κτηνοτρόφοι.
Από την πλευρά του, ο κ. Σκανδαλίδης βρήκε ενδιαφέρουσα την πρόταση και εξέφρασε την άποψη ότι μπορεί να υπάρξει προγραμματισμός ώστε να ενταχθούν παρόμοιες πρωτοβουλίες στην επόμενη προγραμματική περίοδο. Μάλιστα, ζήτησε να υποβάλει ο Δήμος τις επόμενες μέρες στο υπουργείο πιο αναλυτική πρόταση, ώστε να μπει στο σχεδιασμό του Υπουργείου για το μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.