6.3.12

8 εκατομμύρια ευρώ οι ζημιές από την πυρκαγιά στην Βιομηχανία Εσωρούχων ΠΕΤΣΑΣ


Τεράστια είναι η καταστροφή της μεγάλης πυρκαγιάς που κατάστρεψε την Βιομηχανία Εσωρούχων ΠΕΤΣΑΣ στην Κομοτηνή. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ζημιά ύψους 8 εκ ευρώ, ενώ έχουν ξεκινήσει οι αρμόδιοι την πραγματογνωμοσύνη, για την διερεύνηση των αιτίων της πυρκαγιάς.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Διοικητού της πυροσβεστικής υπηρεσίας Κομοτηνής, Χρήστου Καλογουλίδη, ζητήθηκαν ενισχύσεις από την Πυροσβεστική Υπηρεσία της Αλεξανδρούπολης και της Ξάνθης.
Στο έργο της κατάσβεσης συμμετείχαν 18 πυροσβεστικά οχήματα και 44 άντρες, αλλά και υδροφόρες του Δήμου Κομοτηνής και του Στρατού. Στο σημείο του συμβάντος παραμένει ένα όχημα και 6 άντρες.
Να σημειωθεί ότι οι εργαζόμενοι που βρισκόταν στο εργοστάσιο την ώρα της πυρκαγιάς, λόγω βάρδιας, κατάφεραν να φύγουν, ενώ λίγη ώρα μετά από την θερμότητα της πυρκαγιάς, η σκεπή του υπερσύγχρονου κτιρίου κατέρρευσε.
Στο σημείο της πυρκαγιάς έσπευσε ο Περιφερερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης Αρης Γιαννακίδης, καθώς και ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας Κώστας Χουβαρδάς και πολύ άλλοι.
Τα αίτια της πυρκαγιάς δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.