7.3.12

Και οι 7 τελικά … ήσαν Βενιζελικοί!


Η Piazza del Popolo επιβεβαιώνεται για μία ακόμη φορά! Το είχαμε γράψει πριν 8 μέρες, ότι Πεταλωτής και Ξυνίδης θα στηρίξουν τον Βενιζέλο για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ. Σήμερα οι δυο τους μαζί με άλλους πέντε υφυπουργούς συναντήθηκαν με τον Βαγγέλη Βενιζέλο.

Οι Φίλιππος Σαχινίδης, Σωκράτης Ξυνίδης, Θάνος Μωραϊτης, Μάρκος Μπόλαρης, Γιώργος Πεταλωτής, Μανώλης Όθωνας και Γιάννης Δριβελέγκας, εξέφρασαν την στήριξή τους στην υποψηφιότητα Βενιζέλου για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ.
Οι ίδιοι μάλιστα συναντήθηκαν με τον κ. Βενιζέλο και συζήτησαν τις εσωκομματικές εξελίξεις ενόψει και της πανελλαδικής συνδιάσκεψης του ΠΑΣΟΚ το Σαββατοκύριακο, 17 και 18 Μαρτίου.
Ο κ. Βενιζέλος θεωρείται ως το φαβορί στην κούρσα για την προεδρία του κόμματος, και η στήριξη από τους «επτά» αναμένεται να ισχυροποιήσει περαιτέρω την υποψηφιότητά του.

1 σχόλιο:

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.