21.2.12

Επεισοδιακό το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας


Επεισοδιακή ήταν η συνεδρίαση του δημοτικού συμβούλιου Καβάλας, που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο λόγω του φόβου πρόκλησης επεισοδίων από την παρουσία ατόμων της Κίνησης Πολιτών ενάντια στα Χαράτσια.

Το Δημαρχείο ήταν φρουρούμενο από άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας για να αποτρέψει την είσοδο διαμαρτυρόμενων πολιτών, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση σύσσωμης της αντιπολίτευσης του Δημοτικού συμβουλίου, που ζήτησε την αποχώρηση των αστυνομικών δυνάμεων, αίτημα που δεν ικανοποιήθηκε με αποτέλεσμα την απόσυρση της.
Στην αίθουσα συνεδρίασης τελικά εισήλθε μικρή ομάδα διαμαρτυρόμενων πολιτών που επέδωσε ψήφισμα διαμαρτυρίας στην πρόεδρο του σώματος Άννα Σπανδώνη ενώ προς στιγμήν απειλήθηκαν επεισόδια μεταξύ αυτών και των δημοτικών συμβούλων λόγω των φραστικών απειλών που εκτοξεύτηκαν από τους διαμαρτυρόμενους πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.