12.1.12

Η πρώτη παράσταση για τους εκπαιδευτικούς στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής

Την πρώτη παραγωγή της Αναπτυξιακής Ροδόπης και του Συλλόγου Φίλων Μεγάρου Μουσικής Κομοτηνής με τίτλο «Τα παιδιά γνωρίζουν το Μέγαρο», σε σκηνοθεσία του διακεκριμένου σκηνοθέτη Michael Seibel θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012 στις 19:30 στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής οι εκπαιδευτικοί της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης, με ελεύθερη είσοδο.

Συγγραφέας του κειμένου του εκπαιδευτικού δρωμένου είναι ο Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας του ΔΠΘ, Γιώργος Τσομής, μια πρωτοβουλία καινοτόμα σε πανελλαδικό κι όχι μόνο επίπεδο που έρχεται να συνδέσει τον χώρο του Μεγάρου Μουσικής με το κοινό μέσα από ένα κείμενο γραμμένο ειδικά για παιδιά των τελευταίων τάξεων του Δημοτικού όπως και του Γυμνασίου. 
Το πρωί της Πέμπτης παραχωρήθηκε συνέντευξη Τύπου από τους συντελεστές της παράστασης όπου προσκλήθηκαν οι εκπαιδευτικοί στην παράσταση της Κυριακής. Για την παραγωγή μίλησαν ο γενικός διευθυντής της Αναπτυξιακής Στάθης Κεφαλίδης, ο σκηνοθέτης Michael Seibel, ο συγγραφέας Γιώργος Τσομής, ο πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Ανέστης Βακιάνης, η γραμματέας Μαρία Αμπατζή, ενώ το «παρών» από την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση έδωσε ο υπεύθυνος σχολικών Γιώργος Καρυδόπουλος.
Συντελεστές της παράστασης: 
Κείμενο και Δραματολογία: Γιώργος Π. Τσομής 
Σκηνοθεσία και επεξεργασία κειμένου για την παράσταση: Michael Seibel 
Χορογραφία: Γιούλη Ιωαννίδου Σκηνικά: Michael Seibel 
Κοστούμια: Βεστιάριο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κομοτηνής 
Φωτισμοί: Μενέλαος Συκάκης 
Βοηθός σκηνοθέτη: Χρίστος Γρόζος 
Koμμώσεις, μακιγιάζ: Mouty Hair Time 
Επιλογή μουσικής: Γιώργος Π. Τσομής – Michael Seibel 
Εργασίες στον Η/Υ: Κωνσταντινιά Πατσαλή 
Ηθοποιοί: Κώστας Μαυρίδης, Ιωάννα Κάζη, Νίκος Δημητριάδης, Άννα Μαχαιροπούλου, Κεβόρκ Μελκονιάν, Εύα Σκότη 
Εργατικό δυναμικό: Γιούλη Ιωαννίδου, Χρυσούλα Κυρατζόγλου, Βασιλική Αγά, Ειρήνη Φασσιά, Βασίλης Πατώνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.