13.1.12

Τραπεζικούς λογαριασμούς ΜΚΟ ανοίγει η Αστυνομία

Στο άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών τριάντα ατόμων που έχουν συστήσει Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις έχει προχωρήσει τις τελευταίες εβδομάδες η νεοσύστατη Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας της ΕΛΑΣ!

Η Οικονομική Αστυνομία μετά και από σχετικές καταγγελίες που αναφέρονται σε διασπάθιση κρατικών επιχορηγήσεων, επιχειρεί με απόρρητα εμπιστευτικά έγγραφα της προς την Ένωση Ελληνικών Τραπεζών, να ρίξει φως στις συναλλαγές των μελών των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων.
Μία από τις πρώτες ΜΚΟ που έχουν βρεθεί στο «στόχαστρο» της ΕΛΑΣ είναι η «Αλληλεγγύη», της οποίας εκπρόσωπος είναι ένας δικηγόρος. Η εν λόγω οργάνωση έχει επιχορηγηθεί την περίοδο 2002-2004 με το ποσό των 7.100.000 ευρώ.
Επίσης στο μικροσκόπιο της Οικονομικής Υπηρεσίας της Αστυνομίας έχει μπει και η «Οικολογική Κίνηση Δράμας».

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος13/1/12 18:32

    Τι μας έρχεται προς Κομοτηνή, ω ρε τι μας έρχεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος14/1/12 13:29

    Πανηγυρι θα γινει.Πολλα χρηματα αρπαξαν.Στυλιανιδη, θα κλαις,μαζι με τον Χαλβατζη.Αληθεια αυτο το φρουτο...,το τερας της μορφωσης που ειναι, σπουδαζει στην Ισπανια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.