13.10.11

«Εμφύλιος» γαλάζιος πόλεμος φαίνεται να ξεκίνησε στη ΝΔ! «Καρφιά» Τζότζολα σε Λυμπερόπουλο!


Ξεκάθαρη αιχμή κατά του γαλάζιου συνδικαλιστή των ταξί Θύμιου Λυμπερόπουλου, άφησε πριν από λίγο η Εβρίτισσα Βασιλική Τζότζολα, μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ και στην εκπομπή «Άκρως Ραδιοφωνικό και Απόρρητο» με τον Τάκη Σαράντη και τον Παναγιώτη Τσούτσια.

Αναφερόμενη στις απαιτήσεις των συντεχνιών δήλωσε, στοχοποιώντας και τη ΔΑΚΕ, «η ΝΔ δεν κλείνει το μάτι σε κανέναν. Με καθαρό βλέμμα και ορθάνοιχτα μάτια, ο πρόεδρος αυτό που τόνισε προχθές ήταν ότι τα συνδικαλιστικά αιτήματα ή οι συντεχνίες είναι αιτήματα που βολεύουν κάποιους για μικρό χρονικό διάστημα, αλλά δεν λυτρώνουν τον ελληνικό λαό».
Η εξέλιξη αυτή επιβεβαιώνει τις πληροφορίες που κάνουν λόγο για την έναρξη ενός … γαλάζιου εμφυλίου πολέμου μεταξύ της ΝΔ και της ΔΑΚΕ με απρόβλεπτες μελλοντικές συνέπειες!

1 σχόλιο:

  1. Δεν σηκώνεις τηλέφωνο. Που να σηκώσεις όμως,όταν και τα blackberry που σας έδωσε ο αρχηγός βγήκαν άχρηστα; Μόλις μπορέσεις τηλεφώνησε μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.