14.6.10

Πολιτική του ιστολογίου για τα σχόλια των αναγνωστών

Τα σχόλια των αναγνωστών στο blog περνάνε πρώτα έναν μικρό «μετριασμό» από τους διαχειριστές του! Πολιτική μας είναι να μην λογοκρίνεται κανένα σχόλιο αναγνωστών και έτσι θα γίνεται. Σας δίνουμε μ' αυτόν τον τρόπο την ευκαιρία να συμμετέχετε στο διάλογο που γίνεται στο διαδίκτυο, να σχολιάστε, να κριτικάρετε, να επικρίνετε την κάθε ανάρτηση μας ελεύθερα ... αλλά πάντα με κόσμιο τρόπο! Τουλάχιστον προσπαθήστε το.
Σχόλια που θα θίγουν πρόσωπα και καταστάσεις, ειδοποιήστε μας στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο και θα τα αφαιρέσουμε. Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα είναι της συγγραφικής ομάδας και δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...
Γίνετε συνδρομητής των σχολίων του ιστολογίου, εδώ...

Δείτε τα σχόλια των αναγνωστών live:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.