11.6.10

Τον Σεπτέμβριο το νέο κόμμα της Ντόρας

O κύβος ερρίφθη πλέον από την κυρία Ντόρα Μπακογιάννη και άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την αναγγελία του νέου κόμματος στον χώρο της Κεντροδεξιάς. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες που δημοσιεύονται σήμερα στο «Βήμα», το κόμμα της ανεξάρτητης βουλευτού αναμένεται να ανακοινωθεί στις αρχές του φθινοπώρου, παρά τον αρχικό σχεδιασμό να γίνει η αναγγελία μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες στην κεντροδεξιά παράταξη και στο παρασκήνιο πυκνώνουν οι επαφές της πρώην υπουργού, η οποία ετοιμάζεται συστηματικά για το εγχείρημα, το οποίο απαξιώνει η Ρηγίλλης, λέγοντας ότι «έχει μείνει χωρίς στρατό». Στο πολιτικό γραφείο της Ντόρας Μπακογιάννη, στον πεζόδρομο της Διονύσου Αρεοπαγίτου, πυκνώνουν οι επαφές της τις τελευταίες ημέρες. Η επίθεση που εξαπέλυσε την περασμένη Δευτέρα στον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά κατηγορώντας τον ότι οδηγεί το κόμμα σε συρρίκνωση και σε «απόκομμα τύπου Πολιτικής Άνοιξης» ήταν ενδεικτική της αλλαγής του σχεδιασμού της.
Διαβάστε το ρεπορτάζ στο Βήμα, εδώ…
Διαβάστε σχετικά:
Αμέσως μετά το καλοκαίρι η δημιουργία πολιτικού σχηματισμού της Ντόρας Μπακογιάννη

3 σχόλια:

  1. ολα ταχαμε νεο κομμα μας λειπει τωρα
    δεν βαριεσαι
    χαμενοι για χαμενοι ειμαστε τι περισσοτερο κακο να μας κανουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρε Ντοράκι... Καλές οι δημόσιες σχέσεις και τα τζάκια, αλλά χρειάζεται και νιονιό. Και σ' αυτό, δεν μπορείς να τα βάλεις με τον Αντώνη. ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

    Μη στενοχωριέσαι όμως... Όταν σε "αδειάσει", θα πέσεις στα μαλακά λόγω... δημοσίων σχέσεων. Σαν τις ροκ συναυλίες: όταν πετούν έναν παρείσακτο από τη σκηνή, αυτός πέφτει πάνω στους από κάτω, γλιτώνοντας το πάτωμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στο αήθες και παντελώς ανακριβές δημοσίευμά σας που εμπλέκει το όνομά μου στην υποτιθέμενη ανάληψη πρωτοβουλιών για το υπό σύσταση κόμμα της κυρίας Ντόρας Μπακογιάννη, έχω να δηλώσω τα εξής : όντως, ανήκω στην κατηγορία των ατόμων που στήριξαν κι υποστήριξαν ένθερμα την υποψηφιότητα της κυρίας Μπακογιάννη ως Προέδρου του κόμματος της Ν.Δ., εντούτοις σέβομαι απόλυτα την επιταγή των μελών να εκλέξουν ως Πρόεδρο τον κύριο Αντώνη Σαμαρά. Δε γνωρίζω τα περί σύστασης νέου κόμματος, ούτε εμπλέκομαι σε οποιεσδήποτε διεργασίες. Όλα όσα λοιπόν αναφέρετε, είναι μυθεύματα ανυπόστατα κι αντιδεοντολογικά που, θεωρώ, ότι σκοπό έχουν τη δημιουργία εντυπώσεων. Η δημοσιογραφία, αξιότιμοι κύριοι, ενίοτε, θα πρέπει να διέπεται κι από λίγο ήθος....Έτσι για να έχει και μια αξιόπιστη υπόσταση. Ευχαριστώ.
    Άντζελα Δράκου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.