7.6.10

Αμέσως μετά το καλοκαίρι η δημιουργία πολιτικού σχηματισμού της Ντόρας Μπακογιάννη

Γραφεία νοικιάζουν τα στελέχη της σε όλη την Ελλάδα
Δεδομένη πρέπει να θεωρείται πλέον η δημιουργία πολιτικού σχηματισμού από τη Ντόρα Μπακογιάννη. Κι αν στο προσκήνιο η πρώην υπουργός χτύπησε με την οξύτατη επίθεση – απάντηση στα περί «εξαπτέρυγων του ΠΑΣΟΚ», κατά της ηγεσίας της ΝΔ και του Αντώνη Σαμαρά, προσωπικά, κατηγορώντας τον ότι μετατρέπει την παράταξη σε «απόκομμα τύπου ΠΟΛ.ΑΝ», στο παρασκήνιο τα πράγματα έχουν διαφορετικά!
Τα στελέχη που πρόσκεινται στη Ντόρα Μπακογιάννη, εκτός του ότι αποχωρούν με επιστολές παραίτησης από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ξεκίνησαν εδώ και λίγες ημέρες να ψάχνουν για γραφεία, τα οποία θα στεγάσουν … το νέο κόμμα! Παράλληλα τα συγκεκριμένα στελέχη έχουν ειδοποιηθεί να απέχουν από τις εκλογές της 11ης Ιουνίου, όπου τα μέλη της ΝΔ θα αναδείξουν τα νέα μέλη των ΝΟΔΕ όλης της χώρας.
Στην Κομοτηνή, ήδη υπάρχει μια ανάλογη κίνηση (για εξεύρεση γραφείων), στην οποία προΐστανται ο … αντιδήμαρχος Κομοτηνής Γιάννης Μουρτίδης, ο Περικλής Αμπαρτζίδης και ο Στέφανος Κουτσογιάννης. Παράλληλα και σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες, για την κίνηση είναι ενημερωμένοι και την στηρίζουν ο πρώην βουλευτής Ροδόπης Πασχάλης Κωνσταντινίδης, ο δήμαρχος Κομοτηνής Δημήτρης Κοτσάκης, η αντιδήμαρχος Μάγδα Γιαμουστάρη, ο συνδικαλιστής Νίκος Στεργιάδης, ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Κομοτηνής Κίμωνας Καλδιριμτζής, η νομαρχιακή σύμβουλος Μαρία Τρυφωνίδου, καθώς και δύο ακόμα γυναίκες συνδικαλίστριες η Ζωή Κοσμίδου και η Άντζελα Δράκου.
Μέχρι στιγμής απέχουν από την κίνηση, δύο ένθερμοι υποστηρικτές της Ντόρας, ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Σερμπέζης και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Χρήστος Μέτιος, ο οποίος όμως δηλώνει ότι θα κάνει ότι του πει ο δήμαρχος. Να τονιστεί ότι Χρήστος Μέτιος ήταν από τους πρώτους που υπέγραψαν υπέρ της υποψηφιότητας της Ντόρας Μπακογιάννη για την εσωκομματική μάχη του περασμένου Νοεμβρίου.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος8/6/10 15:15

    Την Παρασκευή το βράδυ γιουχαΐστηκε ο πρωθυπουργός στο Ηρώδειο.
    Είδηση πρώτης γραμμής: είναι η πρώτη φορά που αποδοκιμάζεται ο κ. Παπανδρέου από τότε που έγινε πρωθυπουργός. Αλλά οι καθ' ύλην αρμόδιοι αγνόησαν την είδηση. Κανάλια και εφημερίδες -με εξαίρεση την «Ε», τον «Αδ. Τύπο» και το «Παρόν»- την έθαψαν, προς δόξαν της δεοντολογίας και του σεβασμού απέναντι στο κοινό τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.