14.6.10

Πιάστηκαν στα χέρια στη ΝΟΔΕ Ροδόπης! Αιτία η «εκπρόθεσμη» υποψηφιότητα ενός αγροτοσυνδικαλιστή

Το άσχημο κλίμα που επικρατεί το τελευταίο διάστημα στην τοπική ΝΔ, επιβεβαιώθηκε περίτρανα την Παρασκευή που μας πέρασε. Ο αγροτοσυνδικαλιστής του κόμματος Πέτρος Παναγιώτου κατέθεσε την υποψηφιότητα του για την χθεσινή εκλογική διαδικασία στη ΝΟΔΕ Ροδόπης. Να σημειωθεί ότι δικαίωμα κατάθεσης υποψηφιότητας υπήρχε μέχρι το βράδυ της Πέμπτης.
Όταν πήγε την Παρασκευή να ενημερωθεί στα γραφεία της ΝΟΔΕ, διαπίστωσε ότι το όνομα του δεν είχε συμπεριληφθεί στην λίστα του ψηφοδελτίου, με την αιτιολογία του εκπρόθεσμου της αίτησης. Όταν θέλησε να διαμαρτυρηθεί, ο Παναγιώτης Χαλβατζής, διευθυντής του πολιτικού γραφείου του πρώην υπουργού Ευριπίδη Στυλιανίδη, του αντιμίλησε, ενώ απευθυνόμενος προς τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Κώστα Ναλμπάντη του ανέφερε ότι ο αγροτοσυνδικαλιστής έπρεπε να είχε διαγραφεί εδώ και καιρό γιατί προκαλεί συνέχεια φασαρίες!!!
Εκείνη την στιγμή ο Πέτρος Παναγιώτου απάντησε στον Παναγιώτη Χαλβατζή, αλλά τα πνεύματα δεν άργησαν να ανάψουν, με αποτέλεσμα οι δύο άνδρες να πιαστούν στα χέρια. Μάρτυρες στο συμβάν, μας ενημέρωσαν ότι ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Στυλιανίδη, γλίτωσε το ξύλο έπειτα από την επέμβαση των ψυχραιμότερων. Ιστορικές στιγμές…
Για την ιστορία υπήρχαν 16 υποψήφιοι … για 16 θέσεις! Που χωρούσε μετά ο αγροτοσυνδικαλιστής, ο οποίος στο παρελθόν έχει κάνει έντονη κριτική στη ΝΟΔΕ Ροδόπης;
Διαβάστε σχετικά:
Τραμπούκοι – bodyguard στη Νομαρχία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.