17.9.07

Τραμπούκοι – bodyguard στη Νομαρχία

Σκηνές απείρου κάλλους διαδραματίστηκαν το βράδυ των εκλογών στην αίθουσα της Νομαρχίας Ροδόπης όπου διεξαγόταν η αναμετάδοση και η συλλογή των αποτελεσμάτων για το Νομό μας. Το «επιτελείο» της Νέας Δημοκρατίας, απαρτιζόμενο από νομικούς συμβούλους της παράταξης, πρωτοκλασάτα στελέχη της ΝΟΔΕ Ροδόπης, bodyguard που ασκούν και χρέη συμβούλου στον υφυπουργό εξωτερικών Ευριπίδη Στυλιανίδη προσπάθησαν –και κατάφεραν- σε ένα βαθμό να αλλοιώσουν το εκλογικό αποτέλεσμα.
Και ενώ τα επίσημα αποτελέσματα του τμήματος μηχανογράφησης της Νομαρχίας Ροδόπης έδιναν τελικό νικητή στο Νομό το ΠΑΣΟΚ, οι απειλές που ξεστόμιζαν οι άνθρωποι της νεοδεξιάς παράταξης, μη μπορώντας να χωνέψουν την ήττα τοπικά, ήταν απίστευτες. Μέχρι και στο…Καστελόριζο έστειλαν υπεύθυνο υπάλληλο της Νομαρχίας…επειδή ήταν δεύτερη! Η ψυχολογική πίεση που ασκήθηκε σε υπαλλήλους και όχι μόνο ήταν απίστευτη. Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι δηλώσεις του κομματάρχη Στυλιανίδη στα τοπικά ΜΜΕ ότι η ΝΔ κερδίζει την Ροδόπη με…30 ψήφους!

Το τραγικότερο όμως ήταν…το «ξαφνικό» προσπέρασμα σε σταυρούς του υφυπουργού στον Αχμέτ Ιλχάν. Στα ¾ των εκλογικών αποτελεσμάτων ο μουσουλμάνος βουλευτής κρατούσε την πρωτοπορία, αλλά όλος τυχαίος ξαφνικά ο Ευριπίδης Στυλιανίδης τον ξεπέρασε, με αποτέλεσμα οι τραμπούκοι – bodyguard του υφυπουργού να πιαστούν κυριολεκτικά στα χέρια με τον βουλευτή Αχμέτ Ιλχάν. ΝΑ ΠΩΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΣΥΝΥΠΟΨΗΦΙΟ ΣΟΥ ΓΙΝΕΣΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΞΑΝΑ…ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ! Πληροφορίες της PIAZZA del POPOLO φέρνουν τον πρώτο επιλαχόντα σε ψήφους της συντηρητικής παράταξης να προσφεύγει στην δικαιοσύνη για το αποτέλεσμα.

Σημασία έχει ότι ευτυχώς ο λαός του τόπου μας και πρέπει να είμαστε περήφανοι γι’ αυτό δεν έφαγε το κουτόχορτο που του έδινε πεισματικά τον τελευταίο καιρό ο Ευριπίδης Στυλιανίδης και οι «συνεργάτες» του! Ο λαός τον καταψήφισε, τον βύθισε με 5000 σταυρούς λιγότερους (που και να μην ήταν υφυπουργός) και έστειλε την ΝΔ εκεί που της αξίζει. Στην δεύτερη θέση.

Η ήττα του ΠΑΣΟΚ στην επικράτεια ήταν μεγάλη και η επόμενη μέρα είναι μέρα ευθύνης και ψυχραιμίας, αλλά τοπικά είναι μέρα ακόμη
πιο σκληρής αντιπολίτευσης. Εγώ με την σειρά μου δίνω σαν δώρο το λάβαρο της ΝΔ, στους «νικητές» της Ροδόπης!!!...

Γράφει ο Μιχάλης «bodyguard» Κωνσταντίνου

mixakosta@yahoo.gr

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος17/9/07 22:08

    Κλέφτης των χρημάτων μας, κλέφτης της καθημερινότητας μας, κλέφτης των προσδοκιών μας!
    Επιτέλους κάποιος να τον κλείσει στη φυλακή! Ευριπίδη Στυλιανίδη απέτυχες και αυτή είναι μόνο η αρχή! Τώρα έρχονται τα χειρότερα.
    Ελπίζουμε η δικαιοσύνη να μιλήσει και να δικαιώσει τον Ιλχάν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος18/9/07 00:28

    Ωπα ρε!ακου κλέφτης?πονάει η ήττα αλλά το πρόβλημα είναι εσωκομματικό!μη ψάχνετε κάπου να ξεσπάσετε!δείτε το μέλλον του κινήματός σας με ωριμότητα και χωρις σκληρό ροκ!απέτυχε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.