1.3.10

Ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ θα επισκεφτούν Κομοτηνή και Αλεξανδρούπολη στις 5 και 6 Μαρτίου

Τη Θράκη θα επισκεφθούν οι Ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ Κρίτων Αρσένης, Σπύρος Δανέλλης και Γιώργος Σταυρακάκης, την Παρασκευή 5 και Σάββατο 6 Μαρτίου. Πιο συγκεκριμένα την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στην Κομοτηνή με τοπικούς φορείς για ανταλλαγή απόψεων για θέματα Περιφερειακής και Αγροτικής Πολιτικής και της επίπτωσης σε αυτές των κλιματικών αλλαγών.
Το Σάββατο, οι Ευρωβουλευτές θα συναντηθούν με τους Δημάρχους της Αλεξανδρούπολης και Φερών, Γεώργιο Αλεξανδρή και Γεώργιο Ούστογλου καθώς και με τον Νομάρχη Έβρου, Νικόλαο Ζαμπουνίδη, και την Γενική Γραμματέα Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Δώρα Κόκλα, όπου θα επισκεφθούν αγρόκτημα και εγκαταστάσεις Ομάδας νέων αγροτών που έγιναν με χρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το κεντρικό ανάχωμα στα όρια του Δέλτα του Έβρου για να διαπιστώσουν από κοντά το μέγεθος των καταστροφών από τις πρόσφατες πλημμύρες.
Το απόγευμα της ίδιας μέρας στην Αλεξανδρούπολη θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με θέμα: «Προκλήσεις και προβληματισμοί για το αύριο της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής και της Περιφερειακής Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης» που διοργανώνει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
Στην εκδήλωση εκτός από τους ευρωβουλευτές κεντρικοί ομιλητές θα είναι και ο Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Σωκράτης Ξυνίδης και ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Γιώργος Πεταλωτής. Παρέμβαση μέσω τηλεδιάσκεψης θα κάνει και ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος Πολ Νυρουπ Ράσμουσεν
Η εκδήλωση θα είναι διακαναλική και θα περιλαμβάνει:
- ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων για την συζήτηση που έχει αρχίσει ήδη και τα αποτελέσματα της οποίας θα καθορίσουν τη μελλοντική μορφή και το περιεχόμενο της Πολιτικής Συνοχής (Διαρθρωτικά Ταμεία, Ταμείο Συνοχής, Κοινωνικό Ταμείο) μετά το 2013 καθώς και για τις θέσεις και επιδιώξεις των Σοσιαλιστών στο εξαιρετικά σημαντικό για την Ελλάδα θέμα αυτό.
- προβληματισμούς ενόψει της έναρξης των συζητήσεων για τη νέα μεταρρύθμιση της Κοινής Γεωργικής Πολιτικής που πρόκειται να ισχύσει μετά το 2013, η Αγροτική Ανάπτυξη στην Ελλάδα και
- τις επιπτώσεις της αντιμετώπισης και προσαρμογής στην Κλιματική Αλλαγή στην Κοινή Αγροτική Πολιτική και Περιφερειακή Πολιτική της ΕΕ.
Κατά τη διάρκειά της θα γίνουν ζωντανές συνδέσεις με κανάλια της περιφέρειας για να έχουν τη δυνατότητα πολίτες από όλη την Ελλάδα να θέσουν ερωτήματα προς τους καλεσμένους.
Επίσης θα μεταδίδεται ζωντανά από το διαδίκτυο (http://live.pasok.gr) και από τον Ελληνικό Δορυφόρο HELLAS SAT (Συχνότητα 12.717,750 Ηorizontall, Symbol Rate: 3,300 FEC:5/6) και το πρόγραμμα θα είναι ελεύθερο για αναμετάδοση από όποιο τηλεοπτικό κανάλι η ραδιόφωνο ενδιαφέρεται.
Οι πολίτες που επιθυμούν να θέσουν ερωτήματα θα μπορούν μέσω διαδικτύου ή τηλεφωνικά στους αριθμούς που θα εμφανίζονται στις οθόνες των τηλεοράσεων κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

3 σχόλια:

  1. Κι όμως…., τρελό τον έλεγαν….!

    …..’’Του ‘σπάγαν πλάκα’’…., δάκρυζε….,
    ηλίθιοι ψευτομάγκες….,
    σβάρνα τους δρόμους…., λεύτερος….,
    σπίτι του οι παράγκες….!

    Αρχίναγε το ‘’κήρυγμα’’…..
    και έφτυνε ‘’τα πάντα’’….,
    πολιτικούς, θρησκέμπορους,…..
    που ‘’όλα’’ για τα φράγκα….!

    ‘’Θρήσκοι’’ αυτοί…., στραβόδοξοι….,
    μαζόχια ψηφοφόροι….,
    κι όμως…., τρελό τον έλεγαν….,
    υποταγμένοι ‘’φλώροι’’….!

    Ώσπου, μια νύχτα, φτύνοντας
    ‘’κόσμο’’ και ‘’λογική’’ του….,
    φιλί στον Ήλιο έστειλε
    και πήγε ‘κει η ψυχή του….!

    Κι από ψηλά τους έριχνε
    φάσκελα….. με άσπρο γέλιο….,
    του Πάπα και του Καίσαρα
    που ‘τρωγαν το φραγγέλιο….!.....

    Γεια….: Αλέξανδρος Ζήβας,
    URL : www.alexandros-zivas.gr
    ….: αποκαλυπτικές ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ όλων των αποκωδικοποιητέων…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος1/3/10 19:42

    Αμέσως μετά την άνοδό του στην εξουσία το 1981 ο Ανδρέας Παπανδρέου θέλησε να εδραιώσει την παραμονή του ίδιου και του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία για πάρα πολλά χρόνια, βάζοντας τη Δεξιά στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, όπως αρεσκόταν να λέει. Όπως αποδεικνύεται εκ του αποτελέσματος τα κατάφερε πολύ καλά. Για να το επιτύχει αυτό έπρεπε να ελέγξει τους δύο κύριους παράγοντες που καθόριζαν και καθορίζουν πάντα τα πολιτικά πράγματα: Την άρχουσα τάξη και το εκλογικό σώμα. Κινήθηκε λοιπόν προς δύο κατευθύνσεις.
    ΠΡΩΤΟΝ, διέλυσε την παλιά άρχουσα τάξη με συνεχείς κρατικοποιήσεις (την οποία άρχουσα τάξη, για να λέμε την αλήθεια είχε αρχίσει ήδη να την διαλύει ο εθνάρχης Κ. Καραμανλής, κρατικοποιώντας μεγάλες επιχειρήσεις, βλ. Ολυμπιακή, Ηλεκτρικά Τραίνα κ.λ.π.) και αυτή την παλιά άρχουσα τάξη την αντικατέστησε με τα «Νέα Τζάκια», δηλαδή με νέα και άγνωστα μέχρι τη στιγμή εκείνη επιχειρηματικά συμφέροντα, τα οποία ανέπτυξαν ως κύριο επιχειρηματικό έργο τους τις κρατικές προμήθειες, τα Δημόσια έργα και την ενημέρωση μέσω των εφημερίδων, δεδομένου ότι τότε δεν υπήρχαν ιδιωτικοί τηλεοπτικοί και ραδιοφωνικοί σταθμοί, αλλά μόνο κρατικοί, τους οποίους έλεγχε φυσικά απόλυτα το ΠΑΣΟΚ.
    Ταυτόχρονα την τάξη αυτή πλαισίωσε μια ψευτοκουλτουριάρικη αριστερίστικη πνευματική ελίτ, με κύριο στόχο τις δημόσιες απολαβές.
    ΔΕΥΤΕΡΟΝ, εδραίωσε σταθερή εκλογική βάση κομματικοποιώντας το κράτος και μετατρέποντας ένα μεγάλο κομμάτι του λαού σε δημοσίους υπαλλήλους, με μόνο εφόδιο το «πράσινο» χαρτί των κομματικών και κλαδικών (διάβαζε συνδικαλιστικών) οργανώσεων. Για να το επιτύχει αυτό κρατικοποίησε χιλιάδες επιχειρήσεις, ακόμα μέχρι και επιχείρηση που έφτιαχνε κάλτσες. Δεν φτάνει ότι κρατικοποιήθηκαν χιλιάδες επιχειρήσεις, αλλά ταυτόχρονα επανδρώθηκαν με υπεράριθμο προσωπικό, κοστίζοντας στον έλληνα φορολογούμενο εξωφρενικά ποσά. Εννοείται φυσικά ότι όλες αυτές οι επιχειρήσεις έγιναν ελλειμματικές και προβληματικές, με τεράστιο κόστος συντήρησης, από το Δημόσιο Χρήμα φυσικά. Την ίδια στιγμή έδωσε μέχρι και αντιστασιακές συντάξεις, ικανοποιώντας το αριστερό ακροατήριο, ενώ θέσπισε και την ΑΤΑ, οδηγώντας την οικονομία σε ένα φαύλο κύκλο ανατιμήσεων. Πέραν δε αυτών και προκειμένου να εξασφαλίζει σταθερή εκλογική πελατεία, δεν δίστασε να χωρίσει το λαό σε δύο τμήματα με τη θεωρία των διαχωριστικών γραμμών (ΠΑΣΟΚ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις από το ένα μέρος και Επάρατη Δεξιά από το άλλο), με το σύνθημα «ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά», καθώς και με τη μέθοδο των «μπλε» και «πράσσινων» καφενείων για να ελέγχει κυρίως τις κλειστές κοινωνίες στην ύπαιθρο, όπου η επικοινωνία μεταξύ των πολιτών είναι ευχερέστερη, απ’ ότι στις μεγάλες πόλεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιοί εργαζόμενοι?  Εργάζονται... που???  Ποιά κλωστοϋφαντουργία?  Που είναι η 17 Νοέμβρη?Που είναι ο ΕΛΑ?Που είναι ο ΦΥΓΕ?ΠΟΥ ΔΙΑΟΛΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΝΑΡΑΣ?  Φέρ' τον εδώ!!!  Ριξ' τον στους "εργαζομένους".  Στο... Κολοσσαίο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.