14.9.09

Η απόλυτη ξεφτίλα για τη ΝΔ στη Ροδόπη! Ένα «φάντασμα» και μία παλλινοστούντισσα με δώρο 5000€ πλαισιώνουν το ψηφοδέλτιο

Ένας πρωτοδίκης, ο οποίος έχει να έρθει στην Κομοτηνή από το 1986 και μία παλλινοστούντισσα δασκάλα χορού, η οποία δέχθηκε δώρο 5000€ είναι τα άτομα, τα οποία θα πλαισιώσουν τον Ευριπίδη Στυλιανίδη στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στη Ροδόπη. Ο πρώην δικαστικός ονομάζεται … Δημήτρης Καλουτάς και υπηρέτησε την δεκαετία του ’80 στην Κομοτηνή!!!
Στον αντίποδα, ο δεύτερος μουσουλμάνος του ψηφοδελτίου είναι ο Αμέτ Ιδρίς, ο οποίος ήθελε να είναι ξανά υποψήφιος το 2004, κάτι το οποίο όμως δεν ευδοκίμησε.
Μετά απ’ αυτά τα γεγονότα, καθώς και με την διαφαινόμενη κάθοδο Καρατζαφέρη στη Ροδόπη, γιγαντώνεται η αίσθηση στο λαό της περιοχής μας ότι ο Ευριπίδης Στυλιανίδης θα αποχαιρετίσει τα έδρανα του ελληνικού κοινοβουλίου. Απορίας άξιον όμως είναι ότι αρκετά προβεβλημένα στελέχη της ΝΔ στο νομό, φοβήθηκαν στην κυριολεξία να βοηθήσουν το κόμμα τους. Αυτό άλλωστε είναι καλό όταν υπάρχουν θέσεις σε επιτροπές και σε Διοικητικά Συμβούλια Οργανισμών.
Να δω το εκλογικό κέντρο και το προεκλογικό φυλλάδιο του Καλουτά και θα ψηφίσω ΝΔ!!!

Nivas comments

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος14/9/09 13:53

    ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΡΕ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ.ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΥΛΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ.ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΕ.ΟΛΟΙ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΑΙ ΛΑΟΣ.Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΡΙΞΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος14/9/09 15:09

    ενω ας πουμε οτι εχετε βαλει υποψηφιο εναν πακιστανο ειναι ακομα καλυτερο εε;; η τον προδοτη μουσουλμανο υποψηφιο στην κομοτηνη ειναι ακομα καλυτερη....;; Ευτυχως σας εχουμε μαθει... Οχι οτι η υπολοιποι ειναι καλυτεροι(αντιπαλους ενωω...


    ελπιζω να δημοσιευτει...εκτος και αν υπαρχει λογοκρησια στο blog και δεν υπαρχει η αντιθετη φωνη...

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    Στελιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος14/9/09 18:50

    "ελληνόψυχε" στελιο, λογοκρισία θα έπρεπε να υπάρχει στη συγκεκριμένη ανάρτησή σου αλλά προφανώς δε γίνεται χάριν θεάματος.

    Εμπρός για τη ρήξη του δεξιού κομματικού κατεστημένου στη Ροδόπη. Δημήτρης Καλουτάς. Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!23 ΧΡΟΝΙΑ ΝΟΕΡΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΗ ΡΟΔΟΠΗ ΜΑΣ. ΘΑ ΞΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΞΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ…ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑΑΑΑΑ….

    ΥΓ:ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΝΙΚΗ ΚΕΡΝΑΜΕ ΚΑΦΕ (ΜΕ ΛΟΥΚΟΥΜΙ) ΣΤΟ ΧΑΝΙ!!!ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑΣΤΕΙ ΚΑΠΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕΣ!

    Nathan Doyle.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με την ευκαιρία των εκλογών η υποψήφια χοροδιδάσκαλος της ΝΔ στη Ροδόπη, αν το επιθυμεί να δώσει μία και μοναδική παράσταση του έργου:
    «Η ΛΙΜΝΗ ΤΩΝ ΚΥΚΝΩΝ (ρωσικά: Лебединое Озеро - Λεμπεντινόγιε οζέρο) είναι τίτλος παράστασης μπαλέτου, γραμμένης σε τέσσερις πράξεις. Τη μουσική της παράστασης έγραψε ο Ρώσος συνθέτης Πιότρ Τσαϊκόφσκι τη διετία 1875 - 1876, ενώ η ιστορία της βασίζεται σε ρωσικά λαϊκά παραμύθια καθώς και σε έναν αρχαίο γερμανικό μύθο. Η πρωτότυπη χορογραφία ανήκει στον Julius Reisinger.

    Η ΛΙΜΝΗ ΤΩΝ ΚΥΚΝΩΝ

    Το παραμύθι αφηγείται τις αισθηματικές περιπέτειες (πολιτικές) ενός νέου πρίγκιπα (Στυλιανίδης) και μιας όμορφης κοπέλας (πολιτική), την οποία ένας κακόβουλος μάγος (Ρουσόπουλος) μεταμορφώνει σε λευκό κύκνο.

    Η πριγκίπισσα Οντέτ και οι φίλες της περνούν τη ζωή τους παγιδευμένες στη μορφή του κύκνου από τότε που τις μάγεψε ο κακός μάγος Ρόθμπαρτ (Ρουσόπουλος). Τα μάγια μπορεί να λύσει μόνο ο έρωτας (πολιτική), ο οποίος έρχεται με την όψη του ωραίου πρίγκιπα Ζίγκφριντ (Μπαμπασίδης), που ορκίζεται να σώσει την Οντέτ Πολιτική). Ο Ρόθμπαρτ αποπειράται να τον ξεγελάσει και να τον παντρέψει με την κόρη του Οντίλ (παραπολιτική), το μαύρο κύκνο, που μοιάζει εκπληκτικά με την Οντέτ (πολιτική).

    Ο Ζίγκφριντ (Μπαμπασίδης) σύντομα γλιτώνει από την παγίδα του μάγου, παίρνει στην αγκαλιά του την αγαπημένη του και πετούν μαζί για τον ουρανό.
    Και έτσι αυτοί ζήσανε καλά και εμείς καλύτερα χωρίς τη ΝΔ κυβέρνηση.

    ********
    Το μεταλλαγμένο «πράσινο σκουλήκι με την ονομασία «Piazzadelpopolo» μελετημένο για την πάταξη της νεοφασιστικής παγκοσμιοποίησης δραπέτευσε από το εργαστήριο γενετικής πολύ πρόωρα και μετανάσταστευσε στη Ροδόπη και ροκάνισε το πολιτικό μέλλον του Ευριπίδη Στυλιανίδη. Ενώ τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ναααα…διαφήμιση!!!!!!! Λέτε να είναι υφυπουργός περιβάλλοντος με πρωθυπουργό τον Γιώργο Παπανδρέου και υπουργό τον Κώστα Λαλιώτη;

    ********
    Δεν φοβήθηκαν στην κυριολεξία να βοηθήσουν το κόμμα τους.οι πολιτοφύλακες που πρωτοεμφανίσθηκαν από τις 7 έως τις 9 Δεκεμβρίου 2008 στους δρόμους της Κομοτηνής με αφορμή τον άδικο χαμό του Αλέξη, αυτοί βρίσκονται στο πλευρό του Ευριπίδη Στυλιανίδη. Χωρίς εξουσία είναι και «άσφαιροι», χάνουν τζάμπα τον καιρό τους. Το ΠΑΣΟΚ αναλαμβάνει την διακυβέρνηση της χώρας στις 5 του Οκτώβρη.

    ********
    Αυτό άλλωστε δεν είναι καλό όταν υπάρχουν θέσεις σε επιτροπές και σε Διοικητικά Συμβούλια Οργανισμών όπως αποδείχθηκε τελικά. Οι διορισμοί φίλων κουμπάρων χειροκροτητών και ριψάσπιδων των ιδεολογιών τους δεν συμπαράσταθηκαν τον Ευριπίδη Στυλιανίδη για να επανεκλεγεί βουλευτής. Άλλοι προτίμησαν να παίζουν με τα μολυβένια τρενάκια της ΕΡΓΟΣΕ, άλλοι να διαγωνίζονται στο σάλιωμα γραμματοσήμων, άλλοι ανέβασαν το έργο (πολιτικό δράμα των Κεφαλίδη και Βακιάνη) «Η άνοδος και η πτώση του Ευριπίδη Στυλιανίδη» στο αρχαίο Θέατρο της Μαρώνειας, και οι λοιποί κατέβηκαν από τον προαστιακό. Ο δε Δημήτρης Κοτσάκης ως συνήθως «ποιεί τη νήσσα»
    Κύριε Ευριπίδη Στυλιανίδη τους φίλους και συνεργάτες τους επιλέγεις, μόνο τα αδέλφια τα επιβάλει ο έρωτας των γονέων. Άς πρόσεχες, στα λέγαμε. Αν στον δρόμο τους δεν συναντούσαν τον κ. Στυλιανίδη, ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας τους θα τους γνώριζε, που είπε ο Γιώργος Κατσιφάρας.

    ********
    Το 1989-1990 δημόσιο κατήγορο του Ανδρέα Παπανδρέου είχαμε τον εισαγγελέα και μετέπειτα βουλευτή της ΝΔ τον αλησμόνητο Κωνσταντινίδη, το 2009 λέτε δημόσιο κατήγορο του Γιώργου Παπανδρέου να έχουμε το υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ στη Ροδόπη τον δικαστικό Δημήτρη Καλουτά;
    Όλα συμβαίνουν στη Ροδόπη.

    ********
    Κουϊζ
    Ποιος διορισμένος από τον Ευριπίδη Στυλιανίδη σε Οργανισμό του Δημοσίου προπαγανδίζει το «εργο» της ΕΡΓΟΣΕ και της ΤΡΕΝΟΣΕ από τα site των εταιρειών στους επισκέπτες και πελάτες του γραφείου του;
    Ο ευρών θα αμειφθεί με 2 εισιτήρια διαρκείας ενός έτους του προαστιακού.
    Saster

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος15/9/09 08:13

    Δελτίο τύπου της ΠΟΣΤ (14.09.09)
    Με την παραίτηση του Σταμάτη Μαύρου από τη θέση του Διευθύνοντα Συμβούλου του ΕΛΤΑ, φάνηκε προς στιγμή ότι η Κυβέρνηση θα σταματήσει να αντιμετωπίζει το Δημόσιο Ταχυδρομείο σαν κομματικό λάφυρο, να το χρησιμοποιεί για την κάλυψη των προεκλογικών αναγκών της, κυρίως στις Κυκλάδες και τη Ροδόπη.

    Με την απόφαση όμως του Υπουργού Μεταφορών κ. Ευρ. Στυλιανίδη να καλύψει τη θέση με την κ. Ιφ. Καρτσιώτου, αποσπασμένης στο ιδιαίτερο γραφείο του, δείχνει ότι δεν σταματούν και συνεχίζουν να εμπλέκουν τον ΕΛΤΑ ακόμη πιο πολύ στον κομματικό και προεκλογικό του αγώνα.

    Ήδη μοιράζουν χορηγίες και «διαφημίσεις» σε επιλεγμένες περιοχές κατασπαταλώντας το ποσό των 900.000 € που ο Στ. Μαύρος είχε αποφασίσει να διαθέσει για τις προεκλογικές ανάγκες τις δικές του και του υπουργού.

    Είναι συνεχές φαινόμενο να κοινοποιούν μεταθέσεις μεσούσης της προεκλογικής περιόδου ενώ καταγράφονται περιπτώσεις που εργαζόμενοι μετατίθενται και παρουσιάζονται στις νέες θέσεις, με προφορική εντολή!!!

    Καλούμε τη Διοίκηση του ΕΛΤΑ και τη νέα Διευθύνουσα Σύμβουλο να κατανοήσουν ότι έχουν προκηρυχθεί εκλογές και η εκλογική νομοθεσία απαγορεύει συγκεκριμένες αποφάσεις και ενέργειες.

    Τους καλούμε αν μπορούν να ασχοληθούν με την προετοιμασία του ΕΛΤΑ για να ανταποκριθεί στην έγκυρη και έγκαιρη διακίνηση της εκλογικής αλληλογραφίας.

    Απαιτούμε να σταματήσουν την οικονομική αφαίμαξη του ΕΛΤΑ, την κατασπατάληση και τη διασπάθιση δημόσιου χρήματος. Να σταματήσουν την ικανοποίηση ρουσφετολογικών αιτημάτων και τις πελατειακές σχέσεις.

    Καλούμε τη Διοίκηση να αντιληφθεί τις ευθύνες της απέναντι στο Ταχυδρομείο, τους εργαζόμενους, το λαό και τη χώρα.

    Οι ευθύνες, πολιτικές και ποινικές δεν παραγράφονται ούτε αποσιωπούνται. Με την προσφυγή μας στη δικαιοσύνη και θα αναζητηθούν και θα καταλογιστούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος15/9/09 11:12

    Μήπως δεν έμαθαν οι άνθρωποι ότι προκηρύχθηκαν εκλογές; Αλλιώς, πως να εξηγηθεί ότι ο αξιότιμος κ. Γούλας, πρόεδρος της διοίκησης της ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε.,που πρόκειται να απέλθει οσονούπω, ανακοίνωσε ότι ο διαγωνισμός για το νέο πρόγραμμα προχωράει κανονικά, ότι μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου θα τελειώσει η τεχνική αξιολόγηση των υποψηφίων αναδόχων και ότι μέχρι το... τέλος Οκτωβρίου θα υπογραφούν συμβάσεις! Μιλάμε για 6-7-10 και 12 εκ. ευρώ η καθεμία. Τόσο καιρό βολοδέρνανε, τώρα τους έπιασε η βιασύνη. Γιατί τόση πρεμούρα, κ. Σουφλιά; Μήπως, τελικά, έχουν δίκιο οι φήμες που οργιάζουν ότι θα χαλάσει η μανέστρα κάποιων νεόκοπων κυβερνητικών, που τους είχαν καλομάθει στην ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ, εάν το πρόγραμμα δεν κλείσει με αυτή τη διοίκηση και που να τρέχουν να μαζεύουν στα μπλοκάκια τους τα χαρτάκια που λείπουν; Άραγε, όταν αυτοί καυχιόνταν ότι η δουλειά είναι τελειωμένη -έπεσαν οι προκαταβολές, έλεγαν και κανένας δεν καταλάβαινε- τι να εννοούσαν; Μήπως, ξέρουν τίποτε και κατά Τ.Ε.Ε. μεριά, που οι δύο αντιπρόεδροί του μετέχουν στην Επιτροπή του Διαγωνισμού; Ο ένας είναι το μακρύ χέρι του Σουφλιά κι ο άλλος το μάτι και το αυτί του Παπανδρέου. Ξέρουν τίποτε αυτοί, μήπως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.