10.3.14

Mε ποδοσφαιρικά σωματεία συναντήθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Καβάλας Μάκης Παπαδόπουλος

Σε σύσκεψη με εκπροσώπους ποδοσφαιρικών σωματείων της Καβάλας και των Φιλίππων συμμετείχε ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας Μάκης Παπαδόπουλος και συζήτησε θέματα, τα οποία απασχολούν τον αθλητικό χώρο και ιδιαίτερα το ποδόσφαιρο του δήμου.
Εκ μέρους της δημοτικής κίνησης «Ο Τόπος Της Ζωής Μας» στη συνάντηση παραβρέθηκαν και έλαβαν το λόγο ο Νίκος Καραμπετάκης και ο Ανδρέας Καραγιώργης και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι.
Η σύσκεψη έγινε την Παρασκευή 7 Μαρτίου, στις 9 το βράδυ, στο ξενοδοχείο «Ωκεανίς» και δόθηκε η δυνατότητα να γίνει ουσιαστικός διάλογος και να διατυπωθούν προτάσεις και λύσεις, ιδιαίτερα για τα θέματα των αθλητικών υποδομών του δήμου Καβάλας. Ο διάλογος για τις ανάγκες και τα προβλήματα των σωματείων, των συλλόγων και όλων των πολιτών της Καβάλας θα συνεχιστεί με τη διοργάνωση συναντήσεων, συσκέψεων και εκδηλώσεων κατά θεματικό τομέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.